Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mmmm1

7. 6. 2010 20:30
Koukám každý kdo nejde s Váma

četl jiný článek...;-D a Vy,  odpovídáte na ten pod kterým je diskuse

0 0
možnosti

Hana F.

8. 6. 2010 13:11
Re: Koukám každý kdo nejde s Váma

Po vašich reakcích pod mým posledním článkem, ma které jsem právě reagovala, bych od vás tak zkratkovitě povrchní reakci nečekala.;-(

0 0
možnosti

Katka B.K.

7. 6. 2010 8:31
nechápu

co má být špatného na tom, že se člověk má starat především sám o sebe a své blízké? Mně to přijde naprosto normální a v pořádku. Čekat, co mi kdo dá, mi naopak přijde velmi nefér!!

0 0
možnosti

Katka B.K.

7. 6. 2010 8:36
Re: nechápu

PS: jsem ráda, že mladí nepodlehli falešným slibům levice, která by je zadlužila až po uši - a nechápu, že zrovna tohle by se vám zjevně líbilo????

0 0
možnosti

Tinah

6. 6. 2010 14:22
zakony prirody a nezpochybnitelna fakta

pani formankova, neustale se ohanite vyrazy zakony prirody a nezpochybnitelna fakta - byla byste tak hodna a vysvetlila mi, jake zakony prirody a jaka nezpochybnitelna fakta (konkretne) mate na mysli?

0 0
možnosti

Hana F.

6. 6. 2010 17:52
Re: zakony prirody a nezpochybnitelna fakta

Konkrétně jsem je tady vystvělovala už mnohokrát a také zcela jasně vyplývají z článku.

Ale pro vás tedy ještě jednou.

zákonitosti, jimiž prochází jednotlivé fáze života člověka už po staletí, čímž je pro určité věkové období dáno typické chování

Nezpochybnitelná fakta zase vychází ze zákonitostí lidského chování, jimž se zabývá věda sociologie, na jejímž základě se pak vyhodnocuje chování určitých lidí v určité situaci, které je ve své podstatě dáno přirozeností člověka.

0 0
možnosti

strycek_Pompo

6. 6. 2010 13:55
hm,

něco vám prozradím. Existují lidé, kteří nevnímají osobní zodpovědnost za bič, ale za přirozený přístup k životu. Ale vzhledem k tomu, jak se stavíte k evidentní nutnosti provést důchodovou, zdravotní a školskou reformu, je vám zbytečné cokoliv vysvětlovat.

0 0
možnosti

Tinah

6. 6. 2010 14:06
Re: hm,

souhlas, diky, rekl jste to za me

0 0
možnosti

Petr Johan

6. 6. 2010 10:09
krásně jste si překreslila realitu načerno

A to abyste ukázala nevoličům, jak jsou hloupí, že nešli k volbám? Nebo abyste ukázala voličům SPOZ, jak jsou hloupí, že volili Miloše a ne Jyrku? Nebo abyste ukázala prvovoličům, jak jsou hloupí, že vůbec k volbám šli?

Vážená paní, ještě vůbec nevíte, co se stane. Ale mohla byste to vědět na základě programů všech třech stran, které tvoří vládní koalici.

Přitom zde vytváříte své katastrofické scénáře něčeho, o čem zjevně nemáte ani páru. Rv

0 0
možnosti

Hana F.

6. 6. 2010 17:36
Re: krásně jste si překreslila realitu načerno

Vážený pane, na to abyste věděl, co stane stačí sledovat minulost, volební programy vám to neřeknou, to jen sliby na papíře.

A kdybyste sledoval současnost, tak byste věděl, že např. se zavedením školného se počítá, takže žádná realita na černo, ale tvrdá realita.

0 0
možnosti

fakta666

6. 6. 2010 8:54
Zadejte si v Google policie madl a bude vám jasné KDO vás

8-o!!přemluvil

0 0
možnosti

Vikina

5. 6. 2010 22:03
Souhlasím s článkem

do puntíku. Jenom si kladu otázku, kdo to takhle marketingově připravil. Kdo přišel s nápadem utvořit novou stranu ze starých podvodníků, když bylo jasné, že modré straky jdou do háje, kdo a jak přesvědčil lidi, aby je vůbec volil (to musel být mainstream jak blázen a zřejmě věděli, na koho se zaměřit, tj. na mladé hlupáky - nu, ti budou brzy koukat). K tomu připočtěme nechutnou roli Zemana, který neměl jinou roli, než odebrat co nejvíc oranžádám (to byla od něj zrada na celém jeho životě, přece tak hloupý, aby počítal s nějakým úspěchem, zas není), prostě celé dávno dopředu spočítané, nalajnované a přes média zabezpečené. Všechno zaměřené na další odírání občanů. Před 20 lety jsme si měli na 2 roky utáhnout opasky, nyní, když jsme měli být dávno prosperující stát, nám je utáhne už vláda.

Když čtu dole příspěvky těch vymatlaných hlav, co obhajují zaplacení toho, co jsme si už zaplatili, chce se mi blejt, velebnosti.

0 0
možnosti

Cofola

5. 6. 2010 23:03
Re: Souhlasím s článkem

Jasně, všichni jste hlupáci, jenom já jsem letadlo. 

Vy tady píšete coby kdyby, co se mělo před dvaceti lety, lamentujete nad odíráním občanů. Můžu Vás ujistit, že příjemné to není nikomu, ani voličům ODS, ani TOP09, ani nikomu jinému. Jenže realita je taková, že ten bilionový dluh tady prostě je a musí se splatit, a ne jej dále prohlubovat žitím nad poměry. A hlavně to prosím vás neházejte všechno na tunelování a korupci - ty se na sekeře v rozpočtu podílejí vcelku zanedbatelnou částkou.

0 0
možnosti

Nomine

5. 6. 2010 17:20
Pohled mladého člověka

Dobrý den, prosím nedělejte z mladých lidí pitomce. Troufám si říct, že nemalá část mladých voličů přinejmenším zevrubně volební program Vámi zmiňovaných stran zná, a přesto se jej rozhodli volit. Myslím, že ve své podstatě není tak moc cool Kalousek, Parkanová a koneckonců i Schwarzenberg, jako představa, že až budeme ve středních letech, budeme se potýkat s menším deficitem státního rozpočtu, než je současných 6 procent HDP.

Snižování penzí nelze dávat do přímé souvislosti s povinností pečovat o své rodiče. Nebo snad platí, že když vláda důchody navýší, přestává tahle povinnost platit?

Zmiňujete zavedení školného. Jako vysokoškolák nemám nic proti tomu, aby se zasáhlo do systému, v němž si někteří účelově udržují status studenta kvůli finančním výhodám, aniž by však VŠ plánovali dokončit. Prostě do 26 let shánější, "co se dá", což považuji za devalvaci vysokoškolského systému.

Chápu Vaše argumenty a obavy, ale prosím, nemějte nás za idioty, kteří se nechají zmasírovat dobrou kampaní

0 0
možnosti

Hana F.

5. 6. 2010 18:30
Re: Pohled mladého člověka

Víte, já z mladých lidí pitomce nedělám, oni ho často ze sebe dělají sami, když zbrkle reagují na text, který si ani pořádně nepřečtou. Vy jste právě prohlásil, že z mladých lidí ldělají pitomce politologové a zákony přírody.

Troufat si můžete, jak chcete, ale zákony přírody a z nich logicky vyplývající rozbory odborníků nezměníte.

0 0
možnosti

Tomáš Bobek

5. 6. 2010 10:51
Mandatorní výdaje

Ráno běžím do práce, v okně sousedního obecního bytu jsou vylepené mandatorní výdaje, vyrovnaně pokuřují a pozorují cvrkot na ulici. O jedenáct hodin později se vracím z práce domů, mandatorní výdaje dokuřují poslední cigaretku, dopíjí poslední pivko a jdou spinkat. Aby ne, pan Bobek jim na to dnes opět vydělal. Víte paní Formánková, Vy jste z mandatorních výdajů ke krácení vybrala důchody, příspěvky na bydlení, porodné. Dobrá, ale co všechny to prochlastané sociálky a podpory a nebo naopak z druhé strany příspěvky na stavební spoření, ze kterých se místo bytů kupují dovolené a televize? Víte až uvidím toho čímana odnaproti, jak dvacet hodin týdně zametá chodník a sousedovi z druhé strany nebudu sponzorovat dovču, budou se mi daně platit radostněji. A až najdu na idnes.cz autory, kteří se snaží o skutečný pohled na věc, bez toho aniž by vyzobávali fakta tak, aby jim to pasovalo do jejich mapy světa, může to být i zajímavé počtení. Do té doby je to docela fuj. Oboje.

0 0
možnosti

Jezdím na neutrál

5. 6. 2010 11:15
Re: Mandatorní výdaje

R^

0 0
možnosti

Yarda.

5. 6. 2010 8:19
Aby jednou ti mladí

co přemluvili bábu i dědu nechodili plivat na jejich hrob, že se přemluvit nechali.

Soudruzi co se dostali ke korytům chtějí zavést školné - ale i půjčky na studium, cca 50000Kč. To znamená, že vysokoškolák vyleze s mokrým diplomem a dluhem tam 300000Kč který, na rozdíl od státního dluhu (jaká suma byla na těch kalouskových - tenhle pán nemá u mne nárok na velké písmeno - složenkách?). Důchodovou reformu - bude nějaká státní garance těch peněz co si příští penzista bude ukládat do soukromé banky pokud ta banka, třeba řízeně, zkrachuje?

No raději končím, nenechám prchlivost cloumat mým majestátem.

0 0
možnosti

Yarda.

5. 6. 2010 8:53
Chybička se vloudila, to je tak, když

je někdo rozčilený a nepřečte si po sobě co napsal:-(

....To znamená, že vysokoškolák vyleze s mokrým diplomem a dluhem tak 300000Kč který, na rozdíl od státního dluhu (jaká suma byla na těch kalouskových - tenhle pán nemá u mne nárok na velké písmeno - složenkách?) bude muset sám zaplatit.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka