Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte naprostou pravdu.

Karma R^

8 3
možnosti
VH

Chtěl jsem sledovat jednání parlamentu. Právě je u pultíku pan Babiš. Musel jsem odejít. Udělalo se mi z něj vážně špatně. Ty vážně pronášené lži a polopravdy s vychvalováním "svého" vládnutí opravdu nemůže normální člověk poslouchat. Může jen přemýšlet o myšlenkových pochodech těch kteří nejen od počátku, ale ani dosud nepochopili, kým Babiš je.

20 15
možnosti
MM

M98i79l54a12n 69M18a81l10ý

10. 5. 2017 18:06

Opravdu bych rád věděl u kterých politiků se Vám dělá dobře, když vychvalují své vládnutí.

7 1
možnosti
JK

A je to jasné, chudák, proti kterému se všichni spojili a i ta zahnívající proamerická média.

14 3
možnosti
VH

A vůbec - imperialisti a jiná verbež

6 0
možnosti
JS

Blíží se volby a proto lidé Bděte, Bděte, Bděte

0 0
možnosti
Foto

P34e15t61r 53H72a32n77n37i82g

10. 5. 2017 12:58

V tomto sporu byla zásadním momentem hůlka pana prezidenta. Od té chvíle začíná cesta dolů po skluzavce pro A. Babiše ( ne tak úplně pro ANO, protože v ANO jsou bývalí ODS i ČSSD a ti bývalí vědí co udělat, kdy převléknout kabát nebo a to je při současných preferencích pravděpodobnější - hodi Babiše přes palubu - ne že bych byl jeho přílišným fandou). První známky toho, že si to tábor míru a pokrokově realistických sil žádá je článek:

"Babiš zahájil frontální útok na českou demokracii, píšou v Německu" Nepřipomíná vám to něco z minulého týdne?

9 5
možnosti
ŠB

Pane Hannigu, když říkáte, že členové Ano jsou bývalí členové ODS a ČSSD, čekající na převlek kabátu, nebyl náhodou pan Kalousek ještě před pár lety členem KDU-ČSL? Že by také převlékl kabát kvůli referencím? Jestli chcete něco měřit, pak prosím měřte každému stejným metrem.

3 0
možnosti
LN

pokud babis nahlizi do zivych spisu, pak by mel ihned odstoupit Chovanec

19 1
možnosti
Foto

ano, a Babiš před soud

11 3
možnosti
RS

Tato komedie je zincenovana Babisem. Tim chce odvest pozornost od podstaty veci. Zacina se pochybovat o tom, ze Babis ziskal svuj majetek legalne.

4 7
možnosti
JS

Velmi úsměvné,jakoby všichni kteří jsou současně u moci získali své majetky legálně a nemyslím si že Babiš chce odvést pozornost jediná jeho chyba je že zavřel penězovody všem těmto zlodějům, tunelářům, politikům, poslancům a senátorům proto je na něj pořádám hon ale náš prudce inteligentní Bobo nechápe že čím více do něj budou kopat tím více lidí ho bude volit stejný je to u MZ.

11 1
možnosti
MZ

Celá tahle komedie není ničím jiným než bojem o moc a tedy peníze. Nikdo není svatý, všichni mají máslo na hlavě a všichni se z toho snaží vytriskat co nejvíc a nebo zamezit ztrátám, do jaké žumpy to vede vidime. Babiš se vůbec nikdy neměl stát MF, Sobotka nikdy premiérem. Ale voliči..Jen naiva si může myslet, že Babiš neukoluje své podřízené. Stačí jen podívat, jak se zde na imanert psalo o jeho kauzách a pak třeba o Grossovi, jak o Necasovi.

4 0
možnosti
MV

myslite do te zumpy, ve ktere je i Babis? pak souhlas

12 1
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka