Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vcelku zajímavý článek. Ale:

Znepokojivá je výše církevních restitucí, která zadlužila naše potomky na mnoho let dopředu.

Zdroj: http://formankova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=603462

Toto je desinformace z neznalosti? Snad!

Náš stát dává církvím na provoz asi 2 miliardy korun ročně. Po návratu církevního majetku nebude platit ani jednu korunu. Čím je tedy podle Vás, autorko, návrat majetku církvím, který náš stát před lety církvím zcizil? Není povinen zloděj navrátit majetek ukradený? Co je ziskem pro tento stát po návratu zcizeného? Dvě miliardy korun ročně pro tento stát je Vám málo? Nepodléhejme iluzím šířeným v naší společnosti! V této věci není návrat ukradeného majetku pro ANO podstatnou věcí. Ale to mi na ANO vadí, i když na tom získává též politické body. A navíc hodnotím odvahu našich církví, že v době proticírkevních desinformačních kampaní se nebojí vzdát se závislosti na našem státu.

:-)

1 1
možnosti

J92a75k81u20b 71M51a50c45h

16. 6. 2017 12:03

A komu je ukradly předtím církve? K čemu vůbec církve, které nejsou schopny se přizpůsobit 21.století, které nejsou schopny se postavit přímo a nahlas proti počínající islamizaci. Káží skromnost, k čemu tedy potřebují pozemky,lesy, nemovitosti? Po teroristickém útoku doporučují modlitbu, čím se provinily, že je Bůh neochránil?

Nebo, že by byl Allah mocnější?

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti

Já diktátora k životu nepotřebuji. Vy ano?

0 0
možnosti

přesně tak. kde je Marek Přibil? jak to, že nikdo nezkoumá, kdo mu ty informace dal? (a komu dal jiné na kohokoli) jak to, že nikdo nezkoumá, kdo ho poslal ty informace zjistit a kdo mu za to zaplatil? a jak to, že nikomu nepřijde potřeba srovnat, o kolik údajně obral stát Babiš a o kolik ho určitě obrali lidé spojení s ČSSD?

5 0
možnosti

Proč nás nezajímá, kdo je ten nastrčený Přibil? Protože jde jen o likvidaci pro mafiány a kmotry nebezpečného Babiše! A zatím se zdá, že ta poprava je úspěšná.

1 0
možnosti

J24i63ř94í 74K71ý93r93a

13. 5. 2017 15:14

Skvělý blog, karmaR^

4 1
možnosti

Snížit počet posranců (jak jim říkal ještě ne.enilní Zeman) na 101 aby jich nežvanilo tolik , omezit čas projednávání těchto figurek (nejlépe zavázaných odborníků z Agrofertu aby nakonec vůbec nezdržovali vašeho Gura či Vůdce v práci pro naší společnost . Zrušit senát a samozřejmě podporovat směřování naší společnosti na východ a ještě raději na ten dálný aby se ukojila ambice vašeho presidenta něco po sobě zanechat většího než Baťův kanál , postavením kanálu Odra- Dunaj a nakonec zrušit svobodné volby to by nás čekalo po Babišově a Zemanově úspěchu .Nahrávky to jen doplňují.Proto vám dávám palec doluRv

5 8
možnosti

To je karma, jak kdyby to bylo na Burešově stránce. Počkat, vlastně.. ;-)

3 7
možnosti

Paní Šichtářová, nevíte něco bližšího o populismu?

0 4
možnosti

Omyl. Reakce na jiný blok.

0 0
možnosti

Rv

Ať žije falešná ideologie!

:-)

0 2
možnosti
Foto

A 'sestříhaná' nahrávka její hodnotu nesnižuje, vždy je nutné hluchá místa vyjmout, nemá smysl poslouchat hodinu šumu kvůli 3 minutám.

V tomto státě už po několikáté mne znovu a znovu udivuje ochota ovcí lítat a řvát kvůli tomu, že si někdo dovolil pořídit odposlech a současně opomíjet ty hrůzy, co v té nahrávce jsou.

To mně osobně přijde až neuvěřitelné, asi stejně pitomé jako když v US musí propustit vraha, protože nůž od krve a krvavé oblečení u něj našli při nelegální prohlídce...

14 5
možnosti
Foto

Nemyslím si, že špinavé metody zjišťování Burešových křiváren ty jeho křivárny omlouvají a snižují jeho vinu. Podstatu problému vidím v tom co vyplavalo na

povrch a jestli je to pravda, a ne v tom, jak se to zjistilo...

14 7
možnosti

P94a33v97e64l 73H85o64r67á84k

11. 5. 2017 17:04

Důležité je ovšem rovněž otázka, proč nevyplavalo něco na další politiky dnešní doby, kteří si v tomto počínají podobně jako Babiš.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS