Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemohla byste napsat, co berete?

0 1
možnosti
Foto

Po přečtení Vašeho blogu jsem si vzpomněl na Miloše Kopeckého v roli MUDr. Štrosmajera a jeho slova k Ivě Janžurové alias sestře Huňkové.

1 0
možnosti

Jen tak na okraj - na průměrnou mzdu nedosáhnou zhruba dvě třetiny zaměstnanců nikdy, ať bude průměrná mzda jakkoliv vysoká. Plyne to z přirozeného rozložení. Je to prostě matematika, kterou nijak politicky neukecáte, nějak se s tím smiřte.

0 0
možnosti

Tato "úspěšná" vláda, nás úspěšně zadlužuje jako všechny socialistické vlády. Vaše argumenty jsou nesmyslné. Protože to, že ekonomika roste není dáno vládou, ale celkovou situací na světových trzích. A přestože ekonomika roste, tak zároveň roste i dluh, který by se naopak měl snižovat a který bude břemenem při ekonomickém poklesu, protože nejde o investice, ale o mandatorní výdaje, které zůstávají stejné i když výběr daní klesá.

Co se týče mezd. Kdyby stát nedusil podnikatele daněmi a odvody, tak by i minimální mzda byla cca o třetinu vyšší než dnes a to i bez direktivy státu. Co se týče podpory v nezaměstnanosti, nejde o to jí snížit. Ta vychází z pojištění zaměstnance, ale jde o sociální dávky, kdy rodina s dvěma dětmi dostává od státu kolem 25 tisíc čistého a nic nenutí dospělé členy chodit do práce a to i přesto, že firmy mají nedostatek pracovních sil, včetně nekvalifikovaných. A tak by se dalo pokračovat, ale dle vašeho článku je to pro vás zbytečné.

13 0
možnosti
Foto

Pane Kavko, naprosto přesné. R^R^R^

6 0
možnosti

J96i40ř20í 24U11r88b61a15n

5. 5. 2017 15:23

Bože, a tohle má volební právo... kam jsi to zase duši dal!!! Rv

9 1
možnosti

Socialisté a Babiš takové potřebují. Socani dají sociální dávky a Babiš koblihu.

4 0
možnosti

Zhruba do poloviny Vašeho článku, jsem obsah považoval za zdařilou ironii. Pokud myslíte, že obsah je správný, uložím jako důkaz k tvzením, že pravda neexistuje ! Respektive je jí moc na výběr, (objektivní, subjektivní) ... Našš úspěšná Vláda se nazývá - Trh EU ! Tam udáváme přes 80% naší produkce a situace je v konjuktuře. Úspory neexistují - jsou vistuální, 60 mld. z dotací Brusele. Dálnice nestavíme, ušetřeno, pak to dobře vypadá. Ty oprávněné navyšované příjmy, nesou opět své plody - Zadluženost ČR 2017 stoupá, inflace již 2.6%. Intervence ČNB k ničemu - co bylo získáno na exportu - proděláno na importu. Tady, na blogu si to můžeme říci, většinový volič ANO, to nečte ... Pokud Vás zajímá dalčí úspěšnost A.Babiše - zeptejte se A.Merkelové, s ročním zpožděním to bude u nás ... Pravda, zatím OK ...:-)

14 0
možnosti

A vy jste se ztrapnila svým blogem. Typický volič z roku 1946!

12 0
možnosti

Vždy jsem si zakládal na schopnosti porozumět psanému textu, ale dnes se pro jistotu zeptám. Jde o parodii na Burešova voliče, že jo?

13 0
možnosti

Blahopřeji, dnes asi největší dávka prostoduché naivity R^

9 0
možnosti

A takový o nás všech budou rozhodovat a zvolí nám Spasitele a nového Otce vlasti Babíše....:-/

8 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka