Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HB

Prosím vás, vdovský důchod se ženě s dětmi opravdu nevyplácí pouze rok, měla byste si o tom něco zjistit. Takový blábol, a ještě se to dostane do výběru. Proboha....

3 0
možnosti
PH

P49e23t20r 60H65o59r32á34k

15. 7. 2015 13:06

Myslím že do 18 let života dítěte..:)

1 1
možnosti
Foto

Je to hezké, ale poněkud to narušuje princip, že výše důchodu má být odvozena od výdělku. A na víc zkrátka nemáme.  V současné době existují možnost nechat se pojistit pro případ úmrtí partnera. Nebo by měli oba manželé souhlasit s odvedením vyššího procenta z dosažených výdělků Je to úplně jednoduché řešit tuto otázku, aby se vlk nažral a ovce zůstala celá.

0 2
možnosti
RK

No a co tahle udělat strop? Peníze bude stát vyplácet X let. Tedy podle výše pojištění. Jestliže partner zemře, jeho celý důchod bude děditstvím. Výše důchodu není odvozena od výdělku, ale od doby jeho pobírání. Čím déle člověk žije, tím víc dostane.

0 0
možnosti
FS

Ono je to s těmi vdovskými důchody takové všelijaké. Žena ovdoví,ale již za chvíli má jiného "obráběče", s kterým žije a penízky jdou vesele dál.

2 6
možnosti
RK

Jenže vy máte na mysli ženu Miss, nebo hérečku, která sbalila o čtyřicet let staršího dědka a po ovdovění má šanci na bohatého chlapa a dokonce i na děti.

2 0
možnosti
RK

Soudružka ministryně zavětřila prachy....  Tak pěstitelům řepky je vzít nemůže, tak co třeba vdovám a vdovcům. :-)  No by šloRv

15 1
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka