Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

No comment. 

Kvůli Vám a dalším voličům p. Zemana jsem si měsíc po jeho zvoleni koupil byt ve Vídni. Nešlo mi o Zemana samotného - já jsem nemohl uvěřit a nesmířil se s tím, ze se v naši zemi najde takové množství lidi (každy volí sobě podobnou osobu) obdivujici a volící člověka, který evidentně v průběhu kampaně lhal, choval se očividně arogantně a egoisticky.  Pred lidmi, kteří si nedokáži zapamatovat ani několik málo let "úspěchy" předchozího působení a vládnutí tohoto nadutce, jsem si udělal 'zadní vrátka' do normálně a poctivě fungující společnosti.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji autorce, že mě již v první větě přesvědčila o tom, že dál nemá smysl tento článek číst. Jen bych rád položil autorce jednu otázku: ,,Pravda či pravdivost je shoda tvrzení se skutečností, jste ochotna vaše tvrzení doložit podloženým faktem?"

4 0
možnosti
PK

P85e24t26r 82K19a93p94l72a38n

20. 12. 2014 21:47

Při zpětném pohledu na tehdejší událosrti musím s obsahem článku souhlasit. Myslím, že Havel tenkrát skutečně neměl v úmyslu budovat tenhle zapšklý kapitalismus. Nechal ale rozhodovat ty, kteří ho jako maskota využili k prosazení svých cílů.

0 0
možnosti
PS

P15e49t75r 40S32k11á72c45e94l

19. 12. 2014 23:00

Díky za tvrzení, že pan Havel nebyl politikem. V Čro Brno byl historik přes prezidenty, tvrdil opak. Takže asi politikem pan Havel byl, ale velmi, velmi bezzásadovým. Kázal vodu, pil víno. Navíc jako chlap byl neschopný, nezaměstnal by jej ani pan Baťa, ani pan Čuba. Zděděný majetek po předcích (Barrandovské terasy) nedokázal zachovat, nechal jej zchátrat. Sděleno v "Reportéři ČT" v jedno pondělí po 21.30 hod. Už aby se přepisovali dějepisy, aby se studenti učili správně a pravdu...R^

2 2
možnosti
PD

P52e47t79r 86D50v28o17ř34á35k

19. 12. 2014 16:43

Takoví pisálkové, jako např. paní Formánková, jsou důvodem, proč svůj drahocenný čas věnuji prospěšnějším záležitostem, než je čtení podobných blogů. Cca jednou za čtvrt roku sem juknu, zda se něco nezměnilo . . . pak zjistím, že se sem přesunuje čím dál tím větší svoloč z Novinek :-/ . . . .Tak nashle na jaře :-/

3 4
možnosti

Lidé jsou různí. Vy jste havloid, tudíž se Vám fakta o něm nehodí. Označit někoho, kdo má jiný názor za svoloč, také o něčem vypovídá...

0 1
možnosti
TH

To co pisete je nesmysl..."Slavnému Havlovu projevu byl v Kongresu přítomen i Václav Klaus, kterému se Havlův projev zdál naprosto absurdní a zvláštní -  v dikci stylu dlouhých vět, filozofující, antiamerický, včetně špatného překladu. Z těchto důvodů dokonce dává záruku, že žádný z kongresmanů Havlovu projevu nerozuměl.

Dosti odvazne, zvlaste od vas, kritizovat uroven  americkeho Kongresu....

1 2
možnosti
PS

P83e87t16r 36S74k63á12c69e69l

19. 12. 2014 23:04

V americkém kongresu jsou "bohové"?

Jsem pro všechny národnosti a pro lidi všech náboženských vyznání. 

Protiprostým obyvatelům USA nic nemám, ale jaké geny v tělech jejich vedeníkolují?

 Před300 lety do USA utíkali z Evropy a snad z celého tehdy civilizovanějšího světazločinci. Prchali před zákonem své země. A taky dobrodruzi s vidinou rychléhozbohatnutí těžbou zlata. 

ZAfriky přiváželi tehdy černochy/otroky. Které? Jen ty nešikovné a neobratné,kteří se nestihli schovat před nájezdníky v buši, v lese. Takže čemu se divíme,jak se chovají představitelé země, která se vychloubá demokracií? Války, jimirozpoutané ve světě, ještě nezačnou a již jejich vojákům očkují obranné látkyproti antraxu, proti neštovicím a další injekce. Farmaceutický průmyslvydělává, ještě když válka nezačala.

Takže byli jsme před USA, budeme i po něm.R^

2 0
možnosti
Foto

J38i53r50i 21B62i79l76i58n71a

18. 12. 2014 7:06

Ten Havluv projev v Kongresu byl vynikajici a prelozeny byl velice dobre. Kdyz nekdo neumi anglicky, ma si takove soudy nechat pro sebe.

Nejvic ted pana Havla pomlouvaji lide, kteri v dobe kdyz byl za sve postoje v komunistickem kriminale ani nekvikli. Rv

12 1
možnosti
PS

P13e98t69r 21S28k91á86c87e21l

19. 12. 2014 23:10

V prosinci 1989 se mě v zaměstnání ptali, zda je dobře že "Havel na Hrad". Až nyní se dozvídáme, kdo a kde tak velmi rychle dal natisknout tyto letáky. Ale odpověděl jsem: "Ano, byť ho neznám, ať tři čtyři roky je na Hradě, ale potom místo něj nechť tam nastoupí vzdělaný diplomat znalý řečí apod., který nás bude reprezentovat". Tím jsem myslel, bude dělat cestičku našim podnikatelům, firmám, vynálezcům, umělcům. Podobně, jako to dělali naši státníci před rokem 1938, na které se i pan Havel odvolával. Bohužel, nešel v jejich šlépějích. Skutky přesvědčují, nikoliv slova, projevy, mlácení prázdné slámy.

3 0
možnosti
KD

Havel se především podílel na válečných zločinech USA NATO v Jugoslávii a Iráku. Proto má nakonec bustu v americkém Kongresu.!!

4 7
možnosti
JK

Tak na tom tzv."zločinu" NATO, USA a EU v Jugoslávii se podílel i Miloš Zeman...

ale bustu v americkém kongresu nemá. ;-D

Jestli to tedy nebude všechno ještě trochu jinak. ;-)

3 1
možnosti
Foto

Doporucuji Vam precist si knihy, jez vychazi z realnych a dolozitelnych historicky pramenu a nejsou zatizeny pohledem jednotlivce (coz Pavel Kosatik nekolikrat v ruznych rozhovor priznal, ze serial je pouze jeho interpretaci minulosti). Z nich vyplyva presne opacny zaver nez byl prezentovan v vami zminenem serialu.[>-]

2 1
možnosti
PK

On je mimochodem celkově ten seriál hodně špatný. A to jsem ještě mírný.

0 0
možnosti
PK

Já nějak z toho článku nechápu, co je vlastně špatně. Že Havel řekl, že nechce kapitalizmus, nebo to, že ten kapitalizmus máme? Já jsem třeba opravdu rád, že máme kapitalizmus a ne ten pitomý socializmus. A to, že Havel neměl těsně po svržení vlády jedné strany jasnou představu, kudy by se naše společnost měla ubírat, to mu ani v nejmenším nemám za zlé. Já se v té době toho kapitalizmu taky bál, když do mě před tím 20 let hustili, jaké je to svinstvo.

No ale jak tu už někdo napsal přede mnou - Havel je osobně zodpovědný za všechny průšvihy, které po roce 1989 přišly, a to dokonce i za ty, co nastaly po jeho smrti, a je potřeba si do něj pořádně kopnout.

8 1
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka