Diskuse

Kvitová prý chrání svůj majetek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J62a22k16u15b 22K40o12r52f

12. 7. 2014 23:31

Moc povedenej clanek fesando... Rv

Blabol strida blabol.

5 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.

Karma R^

Každý občan ČR, který platí daně v ČR je dle zastánců Petry Kvitové hlupák a rudá špína: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/417147/Jsem-zavistiva-ruda-spina-jelikoz-nasi-vlasti-platim-dane.html

0 7
možnosti
Foto

S většinou států máme dohodu o dvojím zdanění tak by stejně nic neplatila snad jen z turnajů u nás a nebo když by nás reprezentovala.

5 0
možnosti
TH

Jinak z vas cisi zavist ale i elementarni neznalost danove problematiky. Fakt jste se musela takhle ztrapnit? Cekate karmu? RvRv

4 0
možnosti
TH

Uz zase...studuje za penize delnickeho lidu.  To je udesne trapny, pani Formankova....Rv

3 0
možnosti
Foto

Babiš jen ukazuje, že je zbabělec, který se bojí nepřízně davu.

To již dokázal v případě církevních restitucí, kdy se postavil za mimořádně nadhodnocené požadavky církví.

Na jedné straně volá po potírání daňových úniků a na straně druhé podporuje úplné neplacení daní.

0 2
možnosti
MM

Chtěl jsem argumentovat, ale na tu ubohost a lži, co jste napsala, to nemá smysl.

12 0
možnosti
LN

...snad jen ..že závist..jak je vidět..je asi horší...než když ...svrbí....;-)

4 0
možnosti
Foto

Fair play říkáte? A taky něco o nelegálním daňovém úniku. Zkuste si nejdřív něco o daních nastudovat. Petra Kvitová platí daně podle zákonů, které platí ve většině zemí světa. A to mi přijde docela fér. Vám ne? Jo ona nehodlá přispívat do vaší socialistické kasičky. No to je smůla, viďte.

10 0
možnosti
Foto

Vyčítat někomu, že využívá státem placené školství, když tyto podmínky nastavil stát a ne ten kdo je přinucen jich využívat, je teda hodně hloupé a upozorňovat na svou hloupost takto veřejně? No lidi jsou různí.

6 0
možnosti

Pane Biože, do kohos to duši vložil?

8 0
možnosti
LB

Říkám to pořád, že rozdíly mezi lidmi a jejich životní úrovní jsou propastné a čím budou větší, tím bude atmosféra ve společnosti hustší. Uznávám, že tato žena dokázala být jednou z nejlepších tenistek, ale nějak mi chybí vysvětlení toho, čím je sport tak užitečný pro společnost, když je to v podstatě povolání jako kterékoliv jiné. Jistě by se našlo spousta lidí, kteří svůj život obětují práci, a to skutečně užitečné práci. Krom toho sportovec nevytváří trvalé hodnoty, pouze jakési přechodné euforické stavy a zářezy na pažbě za každé vítězství. A ani světový lékař, nebo vědec, který svoji práci neopustí do konce života, se snad nedopracuje k takovým nekřesťanským částkám, jako vrcholoví hokejisté, fotbalisté, tenisté,..., kteří pak svoje vlastenectví dokazují tak, jak dokazují. Ano, já jsem také hrdá, že světoví vítězové jsou od nás, ale ta hrdost je tak trochu umazaná od bláta.

3 4
možnosti
Foto

A kdo vám ji umazal tím blátem?

6 0
možnosti