Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J77o73s36e90f 94N21o25v57a69k

11. 7. 2014 19:13

kvitova mozna opravdu chrani svuj tezce vydelany a plne zasklouzeny majetek a ty zase zavidis majetek tem ostatnim. kazdy dle svych schopnosti.

10 3
možnosti
PA

P43e74t36r 47A16g87u16l39á11r

11. 7. 2014 19:13

Na jednu stranu se vyjadřujete ve smyslu - kdyby všichni úspěšní. Na druhou stranu by jste chtěla, aby se všichni chovali průměrně. To moc smysl nedává. Naprosto souhlasím s tím, že stát mrhá penězi a existuej spousta parazitů, kteří toho zneužívají. Protože s tím justice nic nehodlá dělat, je naprosto v pořádku, že "úspěšní" zvolí cestu n ejmenšího odporu.

3 2
možnosti
JK

Paní autorko, Petra Kvitová žádné peníze z ČR nevyvádí, protože tady téměř žádné nevydělává. 99% jejich příjmů je ze zahraničí, kde také na každém turnaji vyhrané prize money zdaní ( v některých státech docela dost ). Kdyby tu byl pořádný turnaj WTA tak by případnou výhru danila u nás. Do její kariéry vrazili své peníze její rodiče a později pan Černošek jako soukromý podnikatel, kterému je teď Petra mnohonásobně vrací ( tuším kolem 20% z výhry) a on díky nim může podporovat další mladé talenty a ty peníze tu zdaní, stejně jako její trenér a zbytek jejích " zaměstnanců". Vůbec nevíte o čem píšete.

Rv

20 3
možnosti
JH

Když tu nikdo tomuto státu nechce platit daně, tak to můžem zabalit a tento stát zrušit zcela a at o nás rozhoduje někdo jinýRvRv

4 8
možnosti
PS

Odpoved na finančním urade:  DPH jsme neodvedli, protoze chráníme svůj majetek. 8-o

4 4
možnosti
JK

Petra Kvitova odvadela dane v CR presne tak dlouho, jak uznala za vhodne a jsem si jisty, ze cesky stat tak rozhodne netratil. Je nastesti jeste stale svobodne rozhodnuti kazdeho jednotlivce, kde se usidli a to z jakehokoliv duvodu, vcetne financniho. A nic na tom nezmeni ani zavistive beceni podobnych komousskych struktur, jako je autorka tohoto blogu...

14 3
možnosti
Foto

A co podnikatelé, kteří přesouvají výrobu do Asie? Neměli by taky přijít o občanství? Tím přece flagrantně poškozují náš stát...

13 1
možnosti
LJ

A ze zaměstnanců dělají nezaměstnané....

1 0
možnosti
IH

Vy jedna zapšklá moralistko, můžete uvést nějaký příklad, jak stát podpořil P. Kvitovou v její tenisové kariéře?

A k daním, co jiného jsou než krádež? Vy máte zafixováno ještě z totality, že státní úředníci jsou geniální a neomylní. Není to pravda. Kdyby byli tak schopní, tak nejsou ve státní správě. Naopak člověk, který peníze umí vydělat, má daleko lepší předpoklad peníze s penězmi zacházet nebo je utratit smysluplně.

16 4
možnosti
IH

*předpoklad s penězi zacházet..

0 0
možnosti
VK

Pani autorko, prekvapila jste mne. V Ceske republice je vzdelani a zdravotni pece zdarma? Jak jste to myslela?

18 1
možnosti
JK

posledni slovo ve vasi otazce je v pripade autorky tohoto blogu minimalne nepresne...

8 0
možnosti
JB

J73a87n 89B36u49r14i88a29n

11. 7. 2014 18:33

Takže, co uděláme? Kvitovou zbavíme občanství, úspěšným nařídíme, že musí platit daně v ČR a aby nám neutekli, tak vystoupíme z EU a zavřeme hranice? 

Nebylo by lepší, kdyby v ČR většina lidí chápala, že daně je dobré platit, protože budou použity pro dobro ČR a nikoli rozkradeny?! Dokud se politici nepostarají o funkční policii a soudnictví a nebudu mít pocit, že placení daní je házení peněz do černé díry, tak souhlasím s tím, aby sportovci, kteří ty peníze nevydělávají v ČR, platili daně tam, kde se jim zlíbí!!!

4 0
možnosti
PP

Společnost, ve které si vypinkáte za hodinu desítky milionů, je sama o sobě dost stupidní. Ale nechápu, proč se obouváte do té holky. Na rozdíl od celého stáda našich prominentů nikomu nic neukradla, nic neodklonila a jen udělala něco pro to, aby jí zůstalo víc. To je naprosto přirozené. Pro lidi vašeho typu jsou zase naprosto přirozené ty bolševické výkřiky, ze kterých je patrné, že byste ji klidně utloukla, zmiji jednu, kdyby to šlo.

18 3
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka