Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J27a55n 35J49e27l53í61n68e64k

25. 3. 2014 14:37

Paní ministryně a vy ostatní pánové a dámy,

vám se to mluví, ale kdybyste unikli Němcům o onen pověstný chloupek jako já (jsem tak zvané "ukrývané dítě"), kdyby  vám zmizelo přes 30 nejbližších včetně babičky, aniž byste mohli alespoň položit květiny (u nás kamínek) na jejich hroby, přestali byste srovnávat odsun Němců s osudem Židů, přestali byste se dohadovat nad počtem obětí. V květnu vyjde moje kniha "Kde byl Bůh?" - přečtěte si těch 37 svědectví, která jsem nasbíral a potom pište!

8 0
možnosti
JC

R^ My všichni (můj táta koncentrák naštěstí přežil) bychom paní Válkové měli plivnout do obličeje!!

Činím tak alespoň virtuálněRvRvRv

4 0
možnosti

25. 3. 2014 14:33

Vsechno co pisete o pronasledovani se tykalo vsech obyvatel Nemecke rise. Nemci navic k tomu museli jeste na frontu. Ale ano zlociny nacistu byly horsi nez ty, ktere jsme spachali my tim odsunem. Na nich tech odsunutych a na nas. Ktery narod byl v minulosti tak pitomy, ze po valce, ktera znicila v podstate celou Evropu mimo CSR si to vsechno znicil sam?

3 1
možnosti
RK

Němci museli na frontu. Jo, museli. Protože si demokraticky zvolili Hitlera. Češi si vybírat mezi Němci a Rusáky  vybírat nemohli. Vždycky se našel dobrák, který nás nějaké velmoci do chřtánu strčil.

3 0
možnosti
OF

20 000 civilistů a 9 000 vojáků.Rv

0 0
možnosti
JM

Nepopovídáme si raději co se dělo v lágrech v Polsku, po skončení války? Myslím tím skutečnosti, které popisuje Guido Knopp ve své knize Exodus. Nebo si snad raději pokecáme o nějakém tom pogromu vůči Židům / Kielce, Jedwabné /? A pochopitelně, odsun německého obyvatelstva na západ se také odehrával v salónních vozech a bez jakéhokoliv násilí;-D

4 0
možnosti
AS

Demagogie typu "Holokaust nebyl" je trestná a přesvědčil se o tom i jeden z demonstrantů v Budapešti (18 měsíců). Toto tvrzení bylo původně pouze vytrženo z kontextu a vychází právě z přemíry neustálého upozorňování na to, co se dělo při II.sv. válce. Za mého studia na střední škole se ničemu jinému nepřikládala taková důležitost - tudíž tady nikdo nezapomíná, naopak neustálé připomínání podněcuje podobná prohlášení jako u p. ministryně. :-)

0 0
možnosti
PS

Prehanite to z poctem obeti. Tech 343 tisic opravdu zemrelo, ale ne v Protektoratu. V tom cisle je i Slovensky stat a hlavne Podkarpatska Rus, kde zilo obrovske mnozstvi Zidu, kteri valku neprezili.

1 0
možnosti
JC

A i kdyby jich bylo 3 400, kdo dal jaké právo německým nacistům vraždit?

Paní Válková by měla po kolenou projít celý Terezín, Mauthauzen, ... a vůbec všechny vyhlazovací koncentrační nacistické táboryRv

2 0
možnosti

jen malá poznámka, těch obětí bylo v Českých zemích cca 122tisíc, z pochopitelných důvodů bych nezapočítával oběti války ze Slovenska..

2 0
možnosti
RJ

jj a to je málo, že Škrabánku. Přece nejde o čísla, ale o to, co si komunistka Válková a Stbák Bureš dovolili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka