Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vsevedec

18. 5. 2012 9:24
Proboha, zastavte

Dámo, tohle vaše ;-(;-(;-(;-(;-( (český jazyk pro úroveň vašeho uvažování snad ani nemá vhodný výraz) by vám snad nezbaštil ani váš vrchní ideologický demagog Zaorálek či tak ňák po soudružsku lidový Víťa Jandák:-)

1 0
možnosti
OF

rachitico

18. 5. 2012 9:17
Tak jako soudruh Nosek a soudruzi z KSČ

v roce 1948 ovládli vnitro, tak  soudruzi z ODS ovládli vnitro v roce 2012. Soudruzi z ODS jsou jen loutky na špagátech, za špagáty táhají naši úspěšní velkopodnikatelé, made in Václav Klaus. A soudruh Rath, ač zloděj, jim stál v cestě

hlavně v privatizaci zdravotnictví. Soudruh Chrenek ale není žádné béčko, zmakl soudruha Grosse, tak pro by nezmákl

zlodějíčka Ratha. A vo tom to je soudruzi.:-(

1 0
možnosti
D

dýmka

18. 5. 2012 9:24
Re: Tak jako soudruh Nosek a soudruzi z KSČ

A co dělali soudruzi z ČSSD, když měli vnitro ve svých rukách? Pěkně to odflákli a ještě nechali Kubiceho psát zprávy...

2 0
možnosti
VNM1

Vendelín Nademlejnský mladčí 15

18. 5. 2012 9:15
Soudružka se nám pěkně rozohnila

To je teda síla ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
PK

pavel kula

18. 5. 2012 9:14
Mně jen vrtá hlavou,

jak mu ódeesáci přidělali tu krabici s peněz k rukám, aby si toho nevšiml a oni ho mohli potom chytit 8-o8-o8-o

5 0
možnosti
JD

pedr64

18. 5. 2012 9:34
Re: Mně jen vrtá hlavou,

agent provokatér bývalý ODS Kott

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

18. 5. 2012 9:12
Tak ja fakt neviem

Preboha, to fakt nedokážete považovať za pozitívny krok?

Ak si prečítate dostupné fakty, tak sa jednalo o kauzu vyšetrovanú pomerne dlho a Rath sa priplietol až v jej závere. S čím teda budete spokojná? Až skončia všetci politici za katrom? Čakáte teda na zázrak?

Ja osobne si myslím, že protikorupčný tým na to v akom je stave, akým existenčným problémom čelí, odviedol skvelú prácu. Mali by sme byť radi, že sa niečo pohlo, že to dostala do rúk Bradáčová, že zadržaným bola odstrihnutá komunikácia, aby nemohli zapojiť svoje "politické páky".

Veď ten Váš blog je v princípe smiešny. Z pozície priaznivca ČSSD bagatelizujete chytenie Ratha, pretože to vrhá špatný tieň na Vašich obľúbencov. Chcete teda vobec morálnejšiu spoločnosť? Alebo chcete aby za mrežami skončili len predstavitelia stáda oviec, do ktorých Vy zrovna nepatríte?

Aj keby to bola politická objednávka, za mrežami skončili zlodeji. To je predsa v poriadku.

5 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 5. 2012 11:07
Re: Tak ja fakt neviem

Vy neznáte paní Formánkovou? V tomto státě se - podle ní - neděje nic pozitivního.

0 0
možnosti
RK

semelik

18. 5. 2012 9:10
Prosím pěkně, nejste Vy původním povoláním blondýna?

2 0
možnosti
TH

Gmurr

18. 5. 2012 10:30
Re: Prosím pěkně, nejste Vy původním povoláním blondýna?

Ne fakt ne, pani Formankova ma titul REDAKTORKA;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AVBP

až vyrostu, budu politikem

18. 5. 2012 8:57
Do voleb chybí ještě 5 měsíců

to je první rozdíl od Kubiceho zprávy. A podstatná je skutečnost, že kdyby Rath 5 měsíců před volbami nechodil po ulici s krabicí, ve které je 7 mega, tak byste neměla důvod psát o tom, jak je to na politickou objednávku. Já to vidím poměrně jednoznačně - policie monitorovala nějakou skupinu a čekala na konkrétní okamžik předání peněz. Kdyby k tomu předání nedošlo, tak by kauza nebyla.

2 0
možnosti
IH

misaviki

18. 5. 2012 8:52
.

A co vlastně vy všichni mudrlanti a kritikové chcete? Pustit Ratha a omluvit se mu, že přece neukradl tak moc a je přece před volbami? Proč když se konečně podaří někoho chytit, národ zase jen remcá? Také nemáte pravdu, že byly odhaleny a potrestány pouze dvě kauzy, je jich opravdu dost, jen kauza Rath je dost zmedializovaná a za to si doktůrek může sám svým konfrontačním stylem a napadáním kdekoho. V poslední době čtu jednu kritiku zatření Ratha za druhou a poukazování na to a tamto, proč že nikdo nebyl potrestán a jak krade ten či onen, ale žádný návrh řešení. Pokud víte, že někdo někde krade a máte podezření, jděte prosím a podejte trestní oznámení.

4 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 5. 2012 8:44
Realista především ví

že získat důkazy v korupční kauze je nesmírně obtížné. Takže podivovat se nad množstvím případů, které nejsou stíhatelné, je poměrně naivní. Člověk sledující naši politickou scénu ví, že poslední desetiletí se neslo ve znamení policie ovládané stranickými pákami přes ministrestvo vnitra, a ví, že tyto praktiky jsou spojeny se jmény Gross a Langer. Tito lidé už jsou mimo vrcholnou politiku a relativně nedávno došlo k výměně policejního prezidenta za člověka nezávislého na politických strukturách.

-

Policie pracuje a jednou se jí muselo zadařit někoho chytit, protože se krade často a ve velkém. Rath má smůlu, že to padlo na něj, mohl to být klidně Bém nebo někdo další. Otázkou zůstává, kdo podal trestní oznámení v Brně, na základě kterého se celá kauza vyšetřovala. Vyšetřování samo je naprosto správné a nechápu lidi, kteříse proti němu ohrazují. A těžko někomu vyčítat, že podal trestní oznámení, pokud věděl o připravovaném zločinu. To by mělo být také samozřejmé.

1 0
možnosti
TJ

Terka_acs

18. 5. 2012 8:42
Sním či bdím?

Vážená paní autorko, to myslíte opravdu vážně?!? ;-D Pánaboha, to je paskvil.

3 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka