Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Míra2

16. 6. 2008 8:47
Nesouhlasím s Vámi.

Paní JB není vážená herečka, ale potrhlá a penězi nenasytitelná komediantka normalizačních estrád.

Balkón viditelný z veřejně přístupných míst není "soukromí", to Vaše přirovnání k instalaci kamer na WC kulhá na obě nohy.

Když už nemá JB tolik soudnosti, aby se nepromenovala nahá na veřejnosti, měla aspoň respektovat, že je v muslimské zemi. Ještě z toho vyvázla velice lacino, také ji někde mohli zbičovat nebo kamenovat (neříkám, že s tím souhlasím, ale tak to v islámu chodí, stejně jako v jiných lokalitách chodí dodnes domorodci klidně nazí).

0 0
možnosti
O

Obludni_K

16. 6. 2008 8:41
Stále mnoho povyku pro nic.

Tak omílané "nejintimnější soukromí" je v hotelu na balkónu? Fakt? Ani doma nelezu na balkón nahatý a to vůbec nejsem takzvaná "celebrita". Prostě to nedělám. Basta. Udělala to slavná herečka schválně? Nemá soudnost. Udělala to nevědomky? Nemá jí zrovna tak. Chceme odstřelit bulvár že je tím čím je? Kdo nedá bulváru šanci, nemusí se pak ohánět pohoršenými výkřiky. Nebo ne?

0 0
možnosti
MM

Muf007

16. 6. 2008 8:33
Proč z toho děláme drama?

V jedněch novinách se objeví jedna stará žena. Tímto konstatováním by se dalo klidně skončit. Ale intošům a rádoby moralistům to nedá a už týden se usilovně rýpají v tomto blátíčku. Proč? Hotelový balkon není privátní byt a kdo tam vyleze bez věcí riskuje, že mu to někdo někde připomene. To je i práce bulváru a protože ho lidé houfně kupují, dělá svou práci zjevně dobře. Podobné fotky jsou v zahraničí zcela normální a navyšují prodej periodika o desítky procent. Přestaňme už popíjet po americku z lahve ukryté v papírovém sáčku. Naše tzv. celebrity o bulváru dobře vědí, když potřebují trochu píchnout s upadající popularitou. Na druhé straně se neumějí chovat tak, aby podobným snímkům jako jsou ty z balkonu nedaly vzniknout.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka