Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

palok59

16. 5. 2008 11:28
soudy

tedy v Emerice bych si na verdikt soudu rozhodně nevsadil. Apropos, viděl jsem ten šot v televizi - ta žaloba zcela jistě není z hlavy toho prochalstaného dementa.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

16. 5. 2008 11:19
Trochu Ti budu oponovat.

K převrácení hodnot nedošlo až za demokracie. Je to pozůstatek bývalého režimu, kdy vražda byla potrestána kratším trestem než rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví. A u zmíněného případu dotyčného manžela zachránilo to, že jeho žena před smrtí vypověděla něco v tom smyslu, že vše bylo jaksi na její přání a s jejím souhlasem. Ale i tak mi nad tím zůstává rozum stát a myslím si, že raději nějakého osmicentimetrového chcípáčka než zmíněný nástroj, byť třeba vysterilizovaný. A navíc, jsou i jiné techniky. V souvislosti s tím si vzpomínám na svého kamaráda, který byl starý mládenec a vždycky říkal, že pokud má zdravé ruce, tak se lásky nebojí. Měj hezký víkend.;-DR^

0 0
možnosti
SS

stastu

16. 5. 2008 11:17
Pěkný den Haničko,

velmi trefné. Ani nevíš, kolik smutných příkladů bych mohl vyjmenovat ze svého okolí, na kom se česká justice podepsala :(

Pod jeden článek  Georgee Novotného jsem nedávno napsal:

"Legislativa v ČR je v rukou tmářů, podvodníků a komunistů. Jak jinak si vysvětlit kauzy s falešnými konkurzy, kauzu soudce jež falšoval spisy a jiné ztrácel a přesto může soudit dále. Mohl bych jmenovat tuny dalších příkladů, ale k čertu s nimi. Z mých kamarádů tu v ČR zůstalo už jen pár a další se chystají pryč. Je to škoda. ČR  je nádherné místo k žití s poklidným klimatem a nádhernou přírodou bez  všelijakých predátorů a tak snad opravdu jediným  nebezpečným druhem je Česká justice. Avšak přesto si nemohu stěžovat, jsem optimistou a věřím v lepší zítřky. Kdyby museli z ničeho nic, v jednom okamžiku, různé problémy občanů ČR, řešit  někteří lidé místo těch svých, nejspíš by se ve vteřině stalo minimálně dvě miliardy lidí na planetě šťastnými."

0 0
možnosti
JD

gagaryn

16. 5. 2008 11:14
***

tyto úchylky vznikají už v ranném dětství. To jsou různé veršovánky a tak.Rv např. Dědku, dědku vem na bábu štětku.Rv

0 0
možnosti
PO

Petr Olejníček

16. 5. 2008 11:09
Gratuluji

Jako vždy skvělé, bohužel s tímto článkem nelze než souhlasit. ;-( nezbývá než věřit, že jednou bude lépe :-) Krásný den přeje Petr.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka