Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Mafrinka

16. 5. 2008 16:19
Svobodu!

Úchylné sexuální praktiky? Nejste trošku prudérní?

0 0
možnosti
SS

stastu

16. 5. 2008 17:09
Re: Svobodu!

Vás to tou záchodovou štětkou nebolí? Zřejmě používáte rukojeť. Proti gustu...

Pro mě je to úchylka. Trochu svobody pro mé či Hanky vyjádření. Nebo by snad neměli někteří lidé používat  slovo úchylka, pokud to pro ně je úchylné? Svobodu! Nejste trošku prudérní? :-)

0 0
možnosti
AH

alex hart

16. 5. 2008 15:58
A tak je to dnes bohužel téměř se vším... - 1 -

Tím nemyslím ten fakt, že se stal nějaký případ prapodivných sexuálních praktik nebo úchylek. To existovalo vždy, jen se o tom tolik nepsalo.

Tím myslím to zcela naruby obrácené rozhodování, a to prakticky o čemkoliv. Nějakej blb se rozhodl žalovat lékaře, místo toho aby v době kdy jeho manželka kterou zranil už bručel přinejmenším ve vyšetřovací vazbě. On jí to tam asi nemohl střčit kdokoliv, a druh nebo manžel je přeci v takových případech první podezřelý.

Ale to ještě stále není nic proti tomu, když naši politici, komunální politici, policie, justice atd. má cokoliv rozumně rozhodnout ku prospěchu věci. Ať vezmu prakticky jakýkoliv obor lidské činnosti, všude to rozhodování stojí za houby. Zdravotnictví, důchody, školství, bytová politika (zejména nájmy), veřejné finance, územní plánování, státní zástupci, justice, prostě cokoliv.

0 0
možnosti
AH

alex hart

16. 5. 2008 15:59
A tak je to dnes bohužel téměř se vším... - 2 -

Všude lehký chaos až totální bordel, hlavně, že si každý hlídá svoji malou domů, a na veřejný zájem pak pochopitelně nezbývá čas, prostor ani peníze. Jak je to prosté. Jsme bohužel národem, který si neumí a ani nechce sám dobře vládnout. Když se dostaneme ke korytu, tak pro samé mlaskání nic prospěšného neděláme. A když jsme jen prostý plebs, tak brčíme a vykřikujeme po hospodách, ale při volbách a jiných příležitostech proti tomu stejně nic neuděláme. To to celé.

0 0
možnosti
AH

nyny.

16. 5. 2008 15:57
mňo jsem upřímně

příjemně překvapená, protože podle toho, co se děje v tomto státě na poli soudním, je osvobození lékaře příjemným překvapením, R^

0 0
možnosti
HF

Hana F.

17. 5. 2008 15:50
Re: mňo jsem upřímně

To je fakt :-)

0 0
možnosti
PZ

Tuřínek

16. 5. 2008 14:07
To je všechno jen o lidech

Zákon přeci nemůže zakázat někomu někoho žalovat. Až soud rozhodně, jelsti to bylo oprávněné nebo ne.

Takže nezbývá než spoléhat na zdravý rozum.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

16. 5. 2008 14:30
Re: To je všechno jen o lidech

Zákon ne, ale zdravý rozum jo.

0 0
možnosti
VU

Gott Karel

16. 5. 2008 13:52
Napište radši že sme prohráli kvůli Hniličkovi

 

0 0
možnosti
HF

Hana F.

16. 5. 2008 13:55
Re: Napište radši že sme prohráli kvůli Hniličkovi

Když mě tak otrávili, jak to zpackali, že mi vzali chuť, o tom psát, a ted už je to passé.

0 0
možnosti
O

ozdoba

16. 5. 2008 12:18
vaše celkem logické závěry by platily,

kdybychom žili v právním státě.

Bohužel my však žijeme ve státě právníků. Takhle to vypadá, jako slovní přesmyčka, ale v praxi je to holý fakt...??!!

...a nebo, že by se ten doktor těch orgií sám zúčastnil......???  R^;-DR^

0 0
možnosti
HF

Hana F.

16. 5. 2008 12:25
Re: vaše celkem logické závěry by platily,

Tak to je přesnýýýýý!!! Díky. To je ten zakopanej pes.

0 0
možnosti
RP

radim36

16. 5. 2008 12:01
hlavní viník smrti alkohol

Ono se to moc neví, ale opilost pacienta výrazně snižuje prostor, jaký ten lékař k ošetření má. Jednak je mnohem obtížnější s pacientem komunikovat, jednak pacienta to, co by ho mělo správně bolet, díky alkoholu nebolí a tak nesprávně reaguje a taky spousta anestetik a jiných léků, které běžný pacient automaticky musí dostat, se s alkoholem buď vůbec neslučuje nebo alkohol výrazně mění jejich účinek. Ta paní měla údajně v době přijetí do nemocnice 3 promile. Pak je ještě další věc. Paní prý byla alkoholička, v nemocnici zemřela nějak druhý nebo třetí den. Pokud byla v nějakém pozdním stadiu, tito lidé potřebují trvalý přísun alkoholu, jinak je abstinenční příznaky i mohou zabít. Ten v nemocnici s vysokou pravděpodobností neměla. V kombinaci s tím, že se musela vyrovnat s náledky toho zranění, to mohl být problém. Podle mně je hlavní viník té smrti alkohol.

0 0
možnosti
M

made.in.panelak

16. 5. 2008 12:10
Re: hlavní viník smrti alkohol

Radime, by znamenalo, že mnozí alkoholici s vnitřním zraněním a i dokonce po dvou-třech dnech v nemocnici maj mizivý šanci zůstat na živu...ty bláho. Je to tak třeba i ve Švajcu, Švédsku nebo Holandsku?

0 0
možnosti
M

made.in.panelak

16. 5. 2008 11:59
Teda zjistit vnitřní krvácení by měl přeci jen doktor....

Formánková, my beztak justici nevěříme, a demokracii jak by smet. Ale smyslnej děda asi hledal inspiraci u naši bejvalý přední moderátorky, co si ji zase roztahovala pro celej svět v americe pomocí kleští nebo čůrala do foťáku, jiná známá zpěvačka tam dokonce cpala kulmu, nůž nebo slaný tyčinky a jiná velice populární zpívající blondýnka nám ji pořádně roztáhla prsty. A to sou prosím český celebrity a skoro denně na vočích i pro děcka. Takže vod útlýho mládí se děvčátka a klucí učej, že přes "štětku do vaginy" se v kocourkově dělá dokonce kariéra a vyrůstaj z nich oni dědci se štětkou.... A kdyby ses informovala, co si tam českej národ strká třeba na http://www.amateri.cz, a to denně a v jinech rozměrech, formách a velikostí, tak to by byla záchodová štětka ještě ta mírnější alternativa. Vono třeba zůstat v realitě. Vostatně si beztak myslíme, že i když je vinník děda,  vnitřní krvácení jedno kde a jak by měl zjistit přece jen doktor. Takže dědu odsuzujem ale lékaře taky, možná i více.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

16. 5. 2008 12:08
Re: Teda zjistit vnitřní krvácení by měl přeci jen doktor....

Díky za radu ,ale humus nemusím, a tahel kauze je právě důsledek veřejnýho sexuálního úchylnýho exhibicionismu.

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

16. 5. 2008 11:47
Se clankem nelze nez souhlasit,

ale chtela jsem se Vas zeptat, proc u kazdeho sveho clanku davate odkaz na svuj nejuspesnejsi clanek. Je to v nasich bloggerskych vodach znacne nezvykle...

0 0
možnosti
JD

icmek

16. 5. 2008 11:44
kcharmah!

souhlasím s autorkou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka