Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Zeman už vůbec ne

0 0
možnosti

Drahoš nespojí? Pořád lepší, než aby se nám ve světě smáli, že sloužíme Putinovi! :-)

0 0
možnosti
AR

Že naši společnost nespojí za jedno funkční období věřím, ale nebude ji rozrypavat jako Zeman!!

2 0
možnosti
Foto

Zkuste se uplatnit v předpovědi počasí. Tam budete mít větší možnost se strefit.

V daném případě společnost silně polarizoval Zeman, to ani za VK tak rozeštvaná nebyla. Klause jsem sice nemusel, ale aspoň jednal poměrně slušně a nikdy mě nedokázal vytočit. A dokonce jsem s ním několikrát souhlasil, např. když se postavil proti nějakému návrhu blbého zákona.

V případě MZ jsem nalezl jen jedno malé plus, a to když dal milost Kájinkovi. Sice to bylo populistické gesto, ale Kájínek se stal obětí mafiánů a zkorumpovaných bezpečnostních služeb či policistů.

2 11
možnosti

Že vám osobně někdo utváří vzteklé emoce ještě poněkud neznamená, že rozděluje společnost. Ukažte mi politika, který ji nerozděloval. A různé Hitlery a Kimy nepočítám.

0 1
možnosti
PK

Spojit Čechy...no to se nikdy moc nepovedlo a ani do budoucna to tak nevidím. Názorová různorodost tady bude vždy a je to dobře. To čemu by jsme se měli pomalinku již konečně učit,je naslouchat jinému názoru...a okamžitě ho z titulu jiné strany barikády hned nepohřbít. Je to prostě tak všichni pravdu mít nemůžeme,,,( a nechci začít filosofovat co je to pravda,absolutní a relativn atd)

1 1
možnosti
TH

Umělce si za své podporovatale v minulé volbě vybral i Miloš Zeman. To už jste zapomněla? V případě pana Hůlky mo to spíše přitížilo a Jiřinka si také moc nepomohla.

4 0
možnosti
MV

Velice slušně napsáno! Nicméně i já cítím, že společnost rozdělena je. Nevidím tuto situaci ale jako důsledek aktivit polit stran. Vidím ji jako důsledek morálního úpadku, který současný prezident - a často z mého a dalších pohledu záměrně - lidi rozděluje. Kdyby proti Zemanovi nestál Drahoš, volil bych jeho protikandidata. Označení kampaně (antizeman) v okruhu voličů Drahoše nevzniklo, tohle slovo vytáhli do voleb právě "zemanovci" a už tím společnost rozdělují z mého pohledu právě oni. Na druhou stranu je třeba uznat, že některé výroky příznivců Drahoše také nejsou zrovna koscher. At vám výsledek voleb udělá stejnou radost, jakou by udělal v případě vítězství meho kandidáta. Radost bez zbytečných následných vypadů proti voličům, kteří zůstanou na druhém místě. Už taková reakce může být starterem k sjednocování zatím rozdělených občanů Česka.

2 5
možnosti

Mluvíte mi z duše. To spojování je fráze - evokuje mi to nerozbornou jednotu dělníků, rolníků a pracující inteligence.

11 2
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka