Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jsou ti naši sociální demokraté!

V zápalu boje o naše zdraví, bude naše zdraví ohrožováno více!

V zápalu pro svoje sociální inženýrství ve zdravotnictví přijdeme o lékaře a o sestry!

Já jen doufám, že v podzimních volbách přijdeme o ČSSD! Svým programovaným antibabišismem se odrovnali nesmazatelně zcela! Donutili Bohuslava Sobotku k odstoupení. To byl snad už jejich poslední nesmysl! To byl špatný tah jejich kmotrů!

:-)

0 0
možnosti

když někdo před léty něco napsal o statkářce Havránkové, bratři Mašínovi nebo něco o kouření, strhla se pod článkem dlouhá diskuze

dnes někdo napíše něco o kouření...naprostý nezájem, nuda

0 0
možnosti

Zákon je rozumný, na všechny argumenty v článku by se dalo odpovědět, ale nechci tím trávit čas

0 6
možnosti

V65í61t 81Ž57í80l67a

16. 6. 2017 15:15

No jedno řešení alá Kocourkov by tu bylo.

V hospodách je teď krásně ticho a "voňavo". Tak by mohli obyvatelé bytů chodit večer do hospod, jejich děti si tam můžou vklidu hrát, dospělí koukat na TV, odpočívat, ve většině hospod je i WiFi.... A když provozovatelé správně zareagují, můžou dát dovnitř pár gaučů a na WC sprchový kout.... :-):-):-)

3 0
možnosti
Foto

Njno, chodím z jedné hospody do druhé (snažím se najít kompromis mezi předzahrádkou a pohodlnou židlí k pivu ;-) ) a vyhlížím ty davy nekuřáků, mamin a jejich ratolestí, jak berou útokem hospody, v rámci relaxace. A..... nic. Dřepíme na předzahrádce s barmanem, barmankou, číšníkem, vrchním, nebo majitelem hospody, oba pokuřujeme a koukáme dveřmi do prázdného prostoru hospody. Přijdou ostatní štamgasti na pivo a sedíme a kecáme (a pijeme pivo) venku. Sem tam přijde nějakej zapřísáhlej nekuřák, jde dovnitř, dá si pivo (kafe, limonádu - doplňte podle vlastního uvážení). Za pět minut přijde za námi ven, sedne si ke kuřáckému stolu, se slovy: Vevnitř mně to nebaví, s váma je větší sranda, než v prázdné putyce.

0 0
možnosti

Se mi líbí, jak kuřáci berou jako samozřejmost to, že budou všude odhazovat nedopalky, že budou jiným hulit do oken, obtěžovat smradem kolemjdoucí, rušit noční klid.....

Je vidět, jak jste vychovaní a jak to máte v hlavinkách nastavený.

1 4
možnosti

J70a43n 36R20á37ž

16. 6. 2017 19:44

A proč nemohlo být samozřejmé, že existovaly kuřácké hospody, kde se nedopalky neodhazovaly na zem, nikomu se nesmrdělo po okny a nikdo nemohl obtěžovat kuřáky i nekuřáky nadměrným hlukem. No a ti, kdo se cítili být obtěžováni kuřáky v kuřáckých hospodách mohli zcela svobodně jít do nekuřácké. No jo, ona svoboda se rozhodovat bez pomoci státu bolí a proto se schválil zákon pro ty ,kteří se sami rozhodovat neumí, který kuřáky vyhnal na ulici, aby svým smradem otravovali každého, kdo nemá jinou možnost, než tam jít a tak stát sebral mnoha občanům možnost se těm smradům vyhnout.

3 0
možnosti

Jaksi jste opomněla, že zákon nikomu kouřit ani řvát pod okny nepřikazuje, to dobrovolně dělají jen lidi, kteří to dělat chtějí. A není to důsledek protikuřáckého zákona, řvalo a hulilo se pod okny i před tím. Takže se spíše zamyslete, jak s takovými lidmi naložit.

1 12
možnosti

tak jim zakážeme kouřit v barech a restauracích, ať jsme světoví.

Zdroj: http://formankova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=609305

nezlobte se na mne, ale skutečně toho víte málo...předpokládám že tento vytržený citát z vašeho textu jste mínila ironicky..jenže ono tomu tak je...v cizině.tedy v té vyspělejší se kouření omezuje již velmi dávno...před 30 lety začaly USA omezovat kouření.....zažil jsem to na vlastní kůži....takže tím omezováním kouření skutečně světoví jsme..........bez ironie.......

kouření není normální a v Evropě se kouří teprve pár set let...a před tím se vůbec nekouřilo a nižší vrstvy obyvatelstva kouří asi tak sto let.....tedy viděno historicky nemá to tradici...jako USA nemají tradici...oproti Evropě....a tak je normální , že se někdo proti tomuto kouřícímu nesmyslu vzbouřil....a udělal na to zákon....když lidé nejsou schopni přestat kouřit.........

jako redaktorka..pokud to slovo ve vašem profilu je pravdivé, byste měla udělat podstatně HLUBŠÍ REŠERŠI....kdyby mi patřila ta média, kde vy jste redaktorka..dal bych si s vámi po tomto literárním útvaru řeč o vašem dalším působení v mediální sféře..

1 10
možnosti
Foto

Nejde o kouření, jde o vlastnická práva majitelů restaurací a hospod. Kouření je špatné, proto jsem s tím také přestal. Když se majitelé hospod rozhodnou, že se u nich nebude kouřit, pak je nutné to respektovat, stejně jako když rozhodnou opačně. Tohle zasahování do vlastnických práv jiných lidí je zločinným aktem a lidé by se měli začít bránit, dokud mají nějakou sílu a schopnost sebeobrany, protože tímto zákazem to rozhodně nebude končit.

2 0
možnosti
Foto

Mělo by být v zákoně (v zájmu ochrany zdraví nekuřáků) zakázán pobyt nekuřáků v zahrádkách u restaurací.

9 0
možnosti

to pravděpodobně přijde za nějakou dobu........systém je takový, že uvalit na lidí totální prohibici se prostě nevyplácí...viz historické zkušenosti..........ale člověk je tvor zvykový a zvykne si na všechno..jen na to potřebuje čas.........na lidi se musí pomalu....bohužel..ale je to tak..........

je to to samé jako pochopení, že Klasu tento lid mystifikoval....trvalo to dlouho, než to lidé pochopili, ale to už bylo pozdě a nesmyslné a manipulativní myšlenky KLAUSE NEUSTÁLE PŘEŽÍVAJÍ V HLAVÁCH LIDÍ....bohužel...a je velmi těžké lidem vysvětlit, jak je to doopravdy....prostě v nitru duše pořád věří slovům Klause...podle pravidla...stokrát opakovaná lež se stává pravdou.....a co s tím teď?

0 0
možnosti

Nebojte, oni vymyslí další zákon, třeba, že kuřáci se nesmějí držet pospolu a musí mít od sebe na chodníku předepsaný odstup. Na to zřídí speciální hlídku, která na to bude dohlížet a metrem měřit dodržovanou vzdálenost. Akorát mi nejde do hlavy, když se takhle člověk normálně s někým baví, tak 99 % lidi má rozumné názory, tak

jak to že v parlamentu procházejí takovéto krávoviny, to fakt nechápu. Tam musí docházet k nějakému postupnému zblbnutí.

12 0
možnosti

Také jsem se již opakovaně divil, tolik lékařů v parlamentu a oni neslouží ani zdraví, ani lékařům, ani pacientům, ale slouží jen svojí partaji!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS