Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P52e81t62r 93T27o43m37e25k

15. 5. 2017 22:47

Lžete, lžete, lžete.

0 0
možnosti

Za koho zde mnozí diskutující bojují? Za Sobotku?? Vynechám hašteření, jako např., že Sobotka mění kroky podle výkladu Ústavy Hradem, tedy sám ji nezná atd.

Pojďme na začátek: tato vláda začala z dílny p. Sobotky pěti pravopisnými chybami. a takto, pod taktovkou Sobotky bude také končit; jenže chyby nebudou pravopisné, ale politické a to se neodpouští.

0 0
možnosti

Proč myslíte, musí bojovat za někoho? Proč se vůbec domníváte, že bojují. Většina jen vyslovuje nesouhlas s názorem autorky. Já jsem přesvědčen, že k tomu, aby se k některým tvrzením dostala, musela hodně ohýbat fakta.

A na závěr? Když už za něco bojujeme, tak za fakta: Pevné spojenectví s Babišem existuje a vzniklo nejpozději dva dny před jmenováním vlády při Babišově návštěvě Hradu. (Před touto návštěvou byl prezident skálopevně přesvědčen, že nepředložení lustračního osvědčení je nepřekonatelnou překážkou pro jmenování člena vlády.)

0 0
možnosti

J39i66r97i 82V63r76a49b58e84c

15. 5. 2017 16:31

Od jakživa lže a mluví hnůj, ten guru na hradě. To snad ví už každý.

0 1
možnosti

To zírám.

Sobotka je uličník, senátoři opovážlivci, politické strany si myslí, že jsme ovce (samozřejmě mimo ANO, a už vůbec v tom nejede prezident).

Kdokoliv, kdo má samostatný názor, z nějakého důvodu odlišný od velikána (z vůle 40 % dospělých občanů, n.i.k.o.l.i.v. z vůle Boží) je prostě buď hlupák, nebo darebák.

1 1
možnosti

Mýlíte se. Prezident prohlásil, že oficiální zpráva přišla v sedm hodin ráno, kdy všichni slušní (zřejmě pijani) spí.

No dobře. Jen nevím, proč i v případě, že by se neprověřený kancléř zprávu dověděl, řekněme, v 11:30, nemohlo být jednání rovnou přeloženo do salonku a kamary odvolány. To snad lze za čtvrt hodiny.

Někteří blogeři stršně kecají.

0 1
možnosti

PS: Jen tak mimochodem: Co myslíte, že je normální - že prezident nejprve poděkuje premiérovi za dobrou práci a pak teprve očekává, že dostane demisi. Nebo tak, jak bych si to představoval (a jak to doposud vždy bylo), že premiér podá demisi a teprve pak mu je poděkováno?

Opravdu jednal prezident podle protokolu?

2 0
možnosti

"V úterý 2. května 2017 Bohuslav Sobotka oznámil demisi, kterou podá do konce týdne"

Nějak vám z té věty vypadlo ČÍ demisi oznámil. Máte asi děravou paměť: Sobotka totiž oznámil demisi CELÉ VLÁDY. Načež Miloš oznámil, že demisi vlády nepřijme a naaranžoval na hradě divadlo "Loučíme se se Sobotkou".

Taková prostá fakta a jak se dají překroutit, že?

3 1
možnosti

Sobotka těžko mohl ohlásit demisi celé vlády, když se o tom vláda neusnesla. Vláda je totiž kolektivní orgán a i svou demisi si musí odhlasovat. Tak to také vždy bylo.

0 0
možnosti
Foto

Pánové, ruku na srdce. To, co autorka chronologicky seřadila za sebe, jsou všeobecně známá fakta. Chcete-li ji tedy kritizovat, dříve než napíšete něco o její "náklonosti k Zemanovi" nebo "glorifikaci Babiše", vyvraťte ta fakta, která uvedla.

Osobně, bez jakékoli náklonosti či glorifikace, ta fakta vnímám stejně jako autorka.

A i když s panem Machačekem často souhlasím, tentokrát nechápu, co je na faktech o genezi "Sobotkovi demise" zaslepené.

4 3
možnosti

No jo - jenže (například) fakt, že prezident začne ceremoniál od konce (poděkováním) prostě hodnotíme každý jinak. Někdo jako státnický počin, někdo jako předem promyšlenou klukovinu.

Normální by totiž bylo počkat na předání abdikační listiny, a pak teprve děkovat.

Tolik asi k "všeobecně známým faktům".

1 0
možnosti
Foto

Takto to dopadá,když se fakta prezentují prizmatem zaslepenosti a táž káže, že jinak vidící jsou zaslepení. ;-D

4 2
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka