Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Konečně trochu pravdy.

5 6
možnosti
SB

Paní Formánková, mám zato, že takto to hodnotí alespoň 60 % voličů.

Mám na to obdobný názor. Kdyby se upalovalo, tak Babiše dají na hranici, nejlépe na Václaváku. Čekám na současné volební preference.

18 5
možnosti
KK

Já na současné volební preference ani nečekám.

Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.

U té první si tak jistý nejsem a Calvera nepochybně volby vyhraje s velikým náskokem. :-/

2 3
možnosti
KK

Výborná agitka soudružko.

Všechno tak trochu překroutit a z darebáka je oběť, z nevinného viník. :-/

16 17
možnosti
VM

Konečně vím co jste zač, pořád jsem vás nemohl zařadit, teď už je mi jasné za koho tak usilovně kopete...

2 3
možnosti
AS

No, kdo jsi bez viny, uhoď. Andrej "všetcikradnů" Babiš kolem sebe mlátil zprava zleva celou dobu a ejhle, všechno ukazuje na to, že on je mezi zloději králem. A když má něco vysvětlit, opakuje pořád dokola mantru "Kalousek, Sobotka, OKD, ministerstvo sportu, všetko jsem vysvětlil, jsem nejlepší ministr". Bezobsažné bláboly, které už je člověku stydno poslouchat. Stejně. hodnotné, jako jeho dřívější proslovy, jenže v situaci, kdy má problém, se najednou ukazuje, že nic, než napadání soupeřů v rukávu nemá, kdežto na hlavě, tam má másla vagón.

Pevně doufám, že už i některým jeho voličům to začíná docházet.

17 8
možnosti
BM

Já mám pořád pocit, že Babiš byl "odhalen", ale nebyl usvědčen. Je to jako když zloděj volá Chyťte zloděje! On řekl "Nekradl jsem" a pokud to není pravda, někdo mu to musí dokázat.

6 0
možnosti
VM

Já bych to shrnul takto. Všichni věděli, jak politici kradou a manipulují státním majetkem už od revoluce, ale většina dělala, že jim to nevadí. Sem tam mezi sebou politici někoho sestřelili. Toť vše.

A pak přišel Babiš, který si na daňové a finanční čistotě postavil svou poltickou kariéru, vzbudil mezi lidmi závist a nenávist vůči určité skupině lidí. Byl si ssebou tak jistý, že si puštěl hubu na špacír. A podle mě jeho jediným cílem byla touha po moci, tedy vlastnit celou ČR.

Pak je logické, že si proti sobě poštval tolik lidí, že se tito museli logicky začít ptát a očekávat odpovědi, kterých se jim nedostávalo a nechuť mezi lidmi rostla. A dnešní situace je toho výsledkem.

Každopádně, pokud je toto začátek toho, že se lidé začnou zajímat o nakládání se státními penězi, že se lidé začnou zajímat o to, jak který politik k čemu přišel ať jde o OKD, o Kalouskovy kauzy a řady dalších, pak je to jenom dobře, je to správné a je nakonec úplně jedno, na kom to procitnutí národa začalo, ale důležité je, že to začalo.

19 1
možnosti
PK

Díky za Váš úsudek,ten se mi zdá velmi pravdě blízký...

3 0
možnosti
TK

Je zajímavé sledovat parametry blogu do výběru. Kvůli náladě ve společnosti tam dáme jeden hájící Babiše proti spiknutí ostatních stran, ale na zase takový, který by byl obsahem nebezpečný. Lidi si na něm vyklikají karmu, ale společenská/systémová nebezpečnost bude malá. :-P

0 0
možnosti
PN

P43e32t78r 84N50ě81m31e49c

10. 5. 2017 23:19

Dobrý ... takhle humorné čtení před spaním se hodí.

2 2
možnosti
MR

Politická žumpa tady musí kvést, když vidím tolik pochval na bolševické bláboly týhle paní. Myslím že AB předvedl se svým partnerem,panem prezidentem, takový český Absurdistán.

6 9
možnosti
DB

velmi dobře napsáno, jen bych rád dodal, že naše česká politická žumpa začala jistým Klausem, kterého lid poslouchal až do jeho poslední amnestie, kdy si lidé uvědomili, koho to hřáli na svých prsou..........pozdě....a proto potřebujeme více osvěty a kvalitní školství, aby lidi věděli.....a nenechali se tak ošklivě manipulovat....

A pozor manipulace jsou dnes velmi propracované a i odborníkům trvá dlouho něž si všimnou.....takže bděte....a všímejte si a pamatujte si....

Manipulovat umí i herci a celebrity všeho druhu..tak to odzkoušeli i na Babišovi...když si postěžovali jak se jim nelíbí žlutá barva na polích....a tato věta šla lidem do podvědomí a způsobila nastartování nenávisti vůči Babišovi...a pak přišly další kroky, řepka, dotace které působili na lidskou závist...a o kterých Kalousek několik měsíců lhal...a kteréžto dotace Babiš nikdy nemohl dostat..protože se jednalo o dotaci ve formě snížené spotřební daně a tak z toho měl užitek jen ten, kdo si tento druh pohonných hmot natankoval...a Babiš nedostal ani korunu..a to Kalousek jako ministr financí věděl..jen to lidem neřekl.....a pak přišly další rány....je to perfektně odstupňovaná znemožnění člověka.....a perfektně provedené...a lid tomu věří......jak smutné

15 8
možnosti
VK

Babišovi přívrženci - i kdyby ho viděli na vlastní oči krást - by si zřejmě mysleli, že je jenom šálil zrak.

Všichni vrcholoví politici z nás dělají "blbce"; ale my voliči si je stejně volíme (je otázka jestli 1 člověk = 1 hlas může vést k jinému výsledku vůbec).

Ale to co převádí Babiš a jeho "spolustraníci - vesměs poskoci" - to už je "fakt hustý".

17 7
možnosti
VM

Ano, a stádo pak zase jde a zvolí si svého zas-tupce :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka