Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J41i11ř56í 90R47a93š49k94a

11. 7. 2014 22:13

Nejste příbuzná SNBáka, komunisty, přeběhlíka a lháře Humla ;-D? On je taky jen "vobyčejnej" člověk, který celý svůj život vysával prachy ze systému. Sám do něj vložil kulový a jeho SNBáckou VŠ mu zaplatila jeho politická strana KSČ (beru to z pohledu, že celý život je přisátý na státním cecku). Někdy žasnu co osoby Humlova ražení vypustí z huby.

10 2
možnosti
AL

Paní autorko, uděláte lépe, když se vrátíte do doby, kdy jste napsala svůj (podle Vás) nejúspěšnější blog "Záchodová štětka do vaginy nepatří", v jehož závěru píšete "Zdravý rozum pláče..." Tento Váš aktuální článek je plný závisti a zloby a reakci na něj vidíte v diskuzi, kde se ani neobtěžujete odpovídat.Rv

8 2
možnosti
VH

Až někdy začnete myslet, zkuste se zamyslet nad těmito otázkami:

 -  kolik již slečna Kvitová vrátila na daních do dnešního dne z toho minima, kterým ji stát přispěl ke sportovnímu růstu (dobrých 95 % musí totiž zaplatit rodiče, u malých je to několik tisíc měsíčně, u starších pak desetitisíce) 

- kolik i v současnosti slečna Kvitová státu vydělává, platíce v ČR bydlící trenéry, maséry, fyzioterapeuty atd.

-  kolik zaplatí za tréninkové kurty v době, kdy je v Čechách

- zda její známost jako reprezentantky Česka nepřinese tomuto státu mnohem víc, než stamiliónové "reprezentační" akce státu, krajů, měst

- kolik jste zaplatila vy (či kdokoliv z nás) na náklady vynaložené na váš odborný růst ve srovnání se slečnou Kvitovou; proč vám nestačí, že ona stokrát či dokonce tisíckrát víc než vy (či kdokoliv z nás) Nehodlám pokračovat, důvodům mých dotazů stejně nehodláte rozumět.

16 1
možnosti
JB

J36i37ř18í 23B69á27r46t45ů

11. 7. 2014 21:11

No to je ale blábol.

9 3
možnosti
Foto

Pan Šíma má pravdu, ne vy.  Kdyby všichni přestali platit daně, nic tak hrozného by se nestalo.  Všichni co jsou placeni z daní by si museli najít produktivní práci a lidé by museli vytvořit nové instituce, které by odpovídaly jejich potřebám.

5 2
možnosti
Foto

Ve skutečnosti platí v ČR daně asi pětina lidí. To jsou ti v soukromém sektoru. Ten zbytek z daní té pětiny žije (a k tomu samozřejmě z každoročních dluhů státního rozpočtu). Sebrala byste cca 8 milionům lidí občanství taky? Bože můj...

11 2
možnosti
FS

Tedy, takovou snůšku blábolů a nesmyslů aby člověk pohledal. Snad už jen petřík, hermánek, fojtík a olšer to dokážou v podobné kvalitě.

Např. "Před tím státem, který ji poskytl nejen vzdělání i zdravotní péči zdarma a umožnil jí věnovat se sportu, na který mimochodem také přispíval z veřejných rozpočtů."

Zdravotní péče zdarma? Vy neplatíte ZP, SP, formánková? Vzdělání, příspěvky z veřejných rozpočtů zdarma - vy neplatíte daně, formánková?. Já tedy ano a za většinu toho, o čem píšete jako zdarma ještě dost doplácím.

Zbytek nehodlám komentovat, to bych sem musel přepsat celý váš choromyslný výplod. Rv

14 2
možnosti
TH

Formankova patri jeste k tem lidem, co jsou vychovani komunistickou doktrinou a jeste dneska v roce 2014 bude opakovat komunistickou propagandu a lez o zdravotni peci zdarma.

Protom je dost stara a musela za bolsevika chodit do prace, nebo aleposn nekdo z jeji rodiny. A tudiz by mela vedet, ze za bolsevika platila dane a taky ZDRAVOTNI POJISTENI. 

Udes, jak jsou lidi hloupi.

3 0
možnosti
RM

Podle logiky autorky by mělo být odebráno české občanství všem, kteří žijí v ČR na sociálních dávkách a podporách. Každému se pěkně komunisticky nebo nacisticky jednou za rok spočte bilance a ti, kteří od státu více vzali, než mu dali, by měli být vyhnáni.

Akorát Petra Kvitová ukazuje, že i v tom českém socialistickém marasmu mohou vyrůstat lidé, kteří něco dokáží a autorka ukazuje, že nejvíce závisti projevují lidé, kteří těm úspěšným nesahají ani po kotníky. Hlavně morálně.

4 1
možnosti
Foto

Závist není pěkná vlastnost.;-)

6 0
možnosti
Foto

Jsem jenom zvědav, co na to autorka???

1 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka