Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Mně se ten Babiš bude líbit, až se sejde rok s rokem a čísla ukáží, jak vláda hospodařila. Zatím slyším jen o tom, jaké poplatky se zruší a jaké dávky se zvýší. Nic o tom, kde se na to vezme. To, že pan Babiš ví, kde peníze leží, ještě neznamená, že je bude umět získat.

0 0
možnosti
JV

Jo, jo, taky jsem ho nevolila, ale teď souhlasím: počiny jeho spolustraníků v poslanecké sněmovně a na ministerstvech nelze hodnotit jinak než kladně. Zatím, všechna čest, vypadá to, že konečně někdo začíná pracovat pro stát a ne pro kasu své domovské politické strany (a svoji vlastní kapsu ;-)).

0 0
možnosti
MP

Paní Vavrochová, ty dotace na bioplyn jsou do JEJICH kapsy!!!!!!!

0 0
možnosti
ZK

Z67d93e75n38a 65K59o83č32í

10. 3. 2014 13:49

Babiš dělá jen to, co musí dělat každý podnikatel, který chce, aby jeho podnik přežil v konkurenčním prostředí.(  A pak, že stát nejde řídit stejně jako firma ) ;-)

3 1
možnosti
PM

No pokud řídí stát jako firmu, tak by měl snížit náklady - třeba tím, že zruší tu blbost s řepkou - ihned budou mít členové státu nižší náklady o několik miliard.

4 1
možnosti
SN

:-)   Napsala jste to pěkně ! Fakta jsou fakta ! Já mu také fandím, ať se ten bahnitý rybník trochu pročeří !   R^VR^

3 2
možnosti
VH

Jaká že fakta máte na mysli? Oněch 300 miliard je blbost až na půdu, oněch 100 miliard chci vidět na konci roku! Ostatně: proč tedy odsouhlasil rozpočet?  Anebo: proč už se nemluví o jeho změně o 100 mld.? Protože je to žvást.

3 2
možnosti
AN

Zatím se zde neúčastní zdejší"pravicoví ekonomové",až na výjimky.Já nejásám,ale podle reakcí některých potrefených,je na dobré cestě.Díky za úvahu.:-)

2 0
možnosti
Foto

Lidé jsou zvláštní. Pokud jsou okrádáni ve znění legislativního pravidla, tak je to nechává celkem klidnými. Proto jim víc vadí Rathovy miliony než miliardy na Babišovu řepku. Lidé jaksi nechápou, že platné zákony (legislativa) jsou produktem té samé vládnoucí garnitury a tudíž nic nelegitimizují – pouze poskytují aktuálním vládcům prostor pro jejich zločiny.

2 5
možnosti
VH

Aha. A čím je činnost legitimizována? Já dosud myslel, že zákony a judikaturou. Ono je to jinak?

0 0
možnosti
Foto

nechvalte den před večerem.

1 0
možnosti
MP

A že si zrovna ted ten čestný Babiš prosazuje dotace na bioplyn to je v pořádku????!

3 2
možnosti
Foto

pokud by to byla malá domů a byla jediná....tak na rovinu, proti soudruhům z ODS a ČSSD by byl pořád lidový dobroděj.

Osobně si myslím, že i pro něho to není finančním objemem žádná stěžejní věc. V jeho ziscích to je jen velmi malé procento.

2 1
možnosti
Foto

Nesouhlasím s vámi často, ale tady vcelku ano.

Ještě bych nevolal hurá, ale vypadá to pozitivně.

2 0
možnosti

Jestli je Babiš dobrý nebo špatný se teprve ukáže. Je hezké říci, že stát ušetří 100 mld. řádným hospodařením a stejně tolik vybere navíc na daních. Zatím jsou ty úspory jen drobné. Navíc tvrdí, že chce aby stát fungoval jako firma. Takže by měla být propuštěna polovina státních zaměstnanců. Což je přes 200 tis. Pro ty bude uplatnění kde? Ono to není tak jednoduché. A koukněte, jak to dělají na Západě. Tam fungují státy také jako firmy? V tom to není. Příčinou je to, že skoro vše důležité vlastní cizinci. Tady dají mrzkou mzdu, zaplatí daně a zisky vyvedou mimo republiku. Odhad je 200-300 mld. Kč ročně...

4 0
možnosti
VH

A kdyby ty zisky (které jsou jejich) vlastníci nevyvedli, tak co. A je jedno, zda je vyvedou vlastníci čeští či zahraniční.  Kačka je dnes směnitelná, víme.

0 1
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka