Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dýchá z toho na mně zaujatost vlastním názorem. Ostatně, ono Platonův Ideální stát nám nenabídne žádná z politického spektra nikdo a společnost by na to stejně ani nebyla připravená:) I levice má své zápory. Ruku na srdce, pokud by u studentů vyhrála levice, napíšete podobný článek také? :)

1 0
možnosti
FS

F44i31l42i12p 89S90m97o87l56a

9. 10. 2013 15:15

Za prvé: Církevní restituce nezadluží ČR na generace dopředu. Z ročního státního rozpočtu zabírá položka církevních restitucí asi 2 promile sumy.

Za druhé: Vy asi nejspíš píšete o třináctiletých dětech, které se opičí jeden po druhém. Myslím, že studenti většinou vědí, koho volí. Ani bych neřekl, že se řídí tím, co je cool a co volí jejich kamarádi, ale tím, že ví, koho nevolit. Tzn. populistickou levici (ČSSD, Zemanovce), komunisty (o tom snad nemusím psát), nedůvěryhodnou ODS. Co vám zbude? TOP 09, která se jakž takž drží stranou všech skandálů, snažila se navyšovat státní dluh co nejméně, nebo nějakou novou/malou stranu.

P.S.: Ve studentských volbách jsem TOP 09 nevolil a v předčasných ani volit nebudu.

2 0
možnosti
LC

S tou TOPkou je trochu problém. Že sama sebe označuje za pravicovou ještě neznamená, že pravicovou je. Rozhodující jsou skutky. A k leckterým by se mohla kterákoli levicová strana hrdě přihlásit. Takže, mladí vlastně volí správně.;-)

0 0
možnosti
PK

Ad paradox 2. Nezlobte se na mě paní autorko, ale to jste napsala velkou blbost. Když mě někdo řekne, že jsem kurva zlodějská a já mu nafackuju, nejedná se přece o žádné nedemokratické potlačení cizího názoru.

2 0
možnosti
JZ

Je pravda, že se to bez facek obejít nemohlo. Za pravdu, jak známo, se bije.

0 0
možnosti
JP

Tzv. studenty ve větší míře výše analyzované problémy absolutně nezajímají, protože to za ně ve velké míře zacálují rodiče. To se to pak po pravičácku dělá levičácká politika, když to platí někdo jinej;-D

1 0
možnosti
PJ

Autorka článku míchá své pocity s fakty.

Mladí se vymezují proti stádnosti dospělých. A stádo dospělých je levicové. Mladí tedy revoltují a to pravicově.

Kdyby nebyla tak zaslepená svou sebejistotou správného názoru, pochopila by to a takový článek vůbec nepsala.

A to už vůbec nehovořím o církevních restitucích. Co se ukradlo, má být vráceno. Co je na tom špatně? Když Vám někdo ukradne peněženku, nebudete ji chtít zpátky, protože syn zloděje bude argumentovat, že by je to zadlužilo? Otázkou je pouze rozsah. Nepřekročit rok 1948. Vše ostatní je stádová a mediální manipulace.

5 1
možnosti
HF

Vážený pane, kdybyste se zajímal více o společenské dění oprůzkumy psychologické , politologické a sociologické, věděl bysta, že v článkunejsou, žádné pocity a názory, ale obecně platná fakta. Naopak vy tu oponujetesvým pocitovým názorem. A když už hovoříte o tom ,že  co bylo ukradeno, má být vráceno, tak ať takévrátí, státu, především ti, co schválili církevní restituce, co si nakradli přikorupci. Když už chcete být tak spravedlivý. Jak je vidět, ty podléháte silněstranické manipulaci

1 1
možnosti
JM

R^ Z toho je jasně vidět, že nevyzrálá "děcka" prostě volit nemůžou

2 2
možnosti
Foto

kdyby stáří bylo podmínkou moudrost, potom největším mudrcem by byl dubový pařez

3 0
možnosti
KN

Mládež , volící TOP09 , to jsou voliči levocového zvyšování daní a rozdávání ze státního.

3 1
možnosti
Foto

mám pocit, že v těch revoltách jsme nebyli jiní. Každej blbec – starej – byl taky jednou mladej blbec, jak pravil pan Werich

2 0
možnosti
HF

Ano nebyli, taky jsme brojili proti levici, ale aspoň jsme věděli proč, ale je fakt, že dnešní mládež to má mnohem těžší.

0 0
možnosti
KN

Na VŠE vyhrála v anketě zcela jasně SSO.

O tom se v novinách samozřejmě nepíše.

Podle mně komentujete cinknutý předvolební průzkum.

2 3
možnosti
HF

Kdybyste četl pořádně článek a zajimal se více o společenské dění, tak byste věděl, že tento průzkum odpovídá realitě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka