Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

F61i81l90i53p 17S52m34o19l65a

13. 9. 2013 15:10

Zadlužili ČR církevními restitucemi na roky dopředu... Hahaha... dobrý vtip. Až na to, že položka církevní restituce v ročním státním rozpočtu zabere pouze 2 mld. Kč, což je v ročním rozpočtu ČR opravdu zanedbatelné.

1 0
možnosti
LH

Jenom k tomu zdravotnictví:Kdyby ČSSD nezrušila nadstandardy tak by si lidé mohli kupovat péči jakou chtěj´a do zdravotnictví by přitékalo více peněz na drahé zákroky pro potřebné pacienty. Teď si ti "bohatší" tu péči stejně koupí( vždycky to tak bylo) ale peníze nejdou do zdravotnictví ale do kapes lékařů a ti potřební z toho mají.....!!

6 0
možnosti
JC

ČSSD by mohla mít vyhráno, kdyby její politici mlčeli a stáhli se do ústraní. Oni si však myslí, že mohou svými hloupými kecy přesvědčit více lidí, aby je volilo. Ve skutečnosti je mohou pouze odradit.

Vlády ODS a TOP09 má plné zuby mimořádně velké množství lidí. Tito lidé jsou nadšeni, že Drábek šel od válu (a ještě radši by viděli, kdyby šel do vězení za Rathem), ale pokud jim oranžgutáni budou valit do hlav své nesmysly, donutí je vzpomenout si, jak děsně to pytlíkovali v době vlády Špidla-Gross-Paroubek. A volit třeba znovu ODS, i když Němcová v čele je tragedie a představa, že by zrovna ona dokázala vzdorovat Kalouskovcům lépe než Nečas, je zcela absurdní.

1 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka