Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě k názvu vašeho článku. Je docela trefný. Jistě nelze pochybovat, že Bůh je spravedlivý, on jistě nepotřebuje ty miliardy, jako černoprdelníci. No a za tu zlodějinu století se jim odvděčil, že je nechal padnout až na smetiště dějin. To docela pasuje. Hlavně pěkný den a nestresovat.

0 0
možnosti

A tak je velmi důležité, že modří ptáci kmotříci jsou odstřihnuti od koryt, od státních penězovodů, to sice ještě chvíli potvá, setrvačnost je sviňa, ale snad se z toho marasmu, co nám tu zanechali za nějaký čas oklepeme. Je už ovšem na cestě na smetiště dějin nezachrání ani Tuneldědek, mám pocit, že s nimi rozvázal kontakt.

0 0
možnosti

Pani Formankove bod.

Karma.

0 1
možnosti
Foto

... asi myslíte SPO Zemanovci, že? ;-DRv

0 0
možnosti
Foto

... zas to maj rozbitý, patří pod autorčin příspěvek níže. Kdopak má asi službu? ;-D

0 0
možnosti

I71v10o 55M65i21l91d34a

9. 8. 2013 16:01

paní Formánková, odkudpak jste se přistěhovala, kde jste žila posledních 10 - 20let?

nebo máte problémy s pamětí a nepamatujete si ani dva dny dozadu? kdybyste totiž žila a byla i přítomna tady, kdybyste si pamatovala více než poslední minutu (akvarijní rybka má prý paměť tři vteřiny) a kdyby jste si dala (bylalibyste toho vůbec schopna?)věci do souvislostí, pak byste takovou kravinu nemohla vypustit z klávesnice. zamyslete se nad sebou, než se začnete zamýšlet nad složitostmi světa...

3 3
možnosti

Pane Mildo, nevím, co vám na tom textu připadá jako kravina, ale mě zase připadá jako naprostá kravina právě Váš výplod. Vy budete nejspíš pravověrný odeesák, který se neumí smířit s jiným názorem, ani s faktem, že ta Vaše profláknutá strana míří neomylně na smetiště dějin a ani žádný tatíček zakladatel už ji nezachrání.

3 1
možnosti

Aha, lepší by tedy bylo církevní restituce neřešit (jako vlády vašich zjevných oblíbenců Klause a Zemana, páč ti nás zadlužili pouze rozprodáváním státních podníků a krádežemi svých známých - pár set miliard tam, pár biliónů onam) a blokovat tak majetky jak pro stát, tak pro církev. Při první neshodě dělat předčasné volby, nebo mišmaše typu duhová vláda, která se na ničem neshodne? Případně další op smlouvy? Jste zářný důkaz, že komu není shůry dáno, ...

1 4
možnosti

J73a22n 42Č47a32p63e60k

9. 8. 2013 12:56

Milá paní,víte co je týmová spolupráce.Když vás někdo podrazí tak budete křičet první.Tomu říkáte boží mlýny.

6 5
možnosti

Milý pane, vy jste asi nečetl celý článek, jistěže lidé křičí, když je podrazí někdo v týmu, ale něco jiného je, když sami využívají zrádců, kteří podrazili jiný tým a když pak někdo podrazí je, tak teprve křičí. Jenomže to vy asi nechápete.

7 6
možnosti

Politické veletoče, kdy politici mění názory  se dějí dnes denně napříč stranami, jsoulegální a neohrožují  principy demokracie,jako když o tom, kdo bude naši zemi vládnout rozhodují zrádci samozvanýchstran, kteří nemají mandát od občanů.

4 1
možnosti

J66a49n 14Č21a53p57e85k

9. 8. 2013 14:10

A přesto je p.Zeman jmenoval.Jinak chápu,že se některým poslancům nelíbil byznys VV i když pan Bursík včas varoval.

0 0
možnosti

Už zase blábolení a zadlužení generací...už to nemá smysl Vám vysvětlovat, že bylo pouze vráceno, to co bylo nakradeno a roční částka hotovostní splátky cca 1,8 miliard minimálně ovlivní státní rozpočet. Solární tunel ČSSD je skutečná krádež, vysoké ceny energie dusí podniky, snižují konkurenceschopnost a zvyšují nezaměstnanost. Škoda solárního tunelu je tak vysoká, že se nedá ani vyčíslit. To je skutečná zlodějina a dluh pro budoucí generace.Ta se naopak nebude muset stydět za to, že si stát ponechal to, co bylo komunisty církvím ukradeno...

12 7
možnosti

Kardinál Tomášek v devadesátých letech již prohlásil, že církve dostaly vše a nic už požadovat nebudou a najednou byla uzákoněna církevní rozkrádačka. To ani nemluvím o tom, že kněží se v Česku množí geometrickou řadou a jejich platy platíme ze svých daní. Proč máme podporovat někomu středověké rituály, mnohdy pod hranicí lidské důstojnosti i toho středověku?

6 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS