Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sid2007

28. 5. 2011 6:01
souhlasím s LejdyCat: Formánková z nouze cnost

Ví, že pořádně zhubnout, což by její figura, kliuby atd. moc potřebovaly, je de facto nemožné, jak nejenom ty mnohé zkoučené diety dokazují.

Takže se udělá z nouze cnost, využije se k tomu celkem oprávněná kritika reklamy a tržní ekonomiky která rafinovaně ale až s přeháněním lidi (zvláště ženy, které na dojem okolí více dají) svádí a tlačí aby konzumovali, včetně krásy a výdajů s tím spojených ... a autorka doufá, ne neprávem, že u některých čtenářl zaboduje.

LejdyCat jí ale vystihla přiléhavě.

0 0
možnosti

janacz

26. 5. 2011 13:03
ideální žena

mě nezajímá, protože se nedívám na reklamy, ale jenom na válečné dokumenty. :-)

0 0
možnosti

Lejdycat

3. 4. 2011 11:29
Milá paní Formánková...

...ideální ve smyslu  dokonalá zřejmě (obě označení jsou objektivně obtížně definovatelná) žena tedy vskutku. To ovšem není žádná žena. Je ale dobré na sobě pracovat. Vaš článek mi připadá jako obhajoba lenosti, rezignace, podprůměrnosti a s prominutím jakési proletářské cuchtovatosti, která je u starších ročníků žen v Česku bohužel častá. Přitom už jen z kompozice vaší profilové fotky (pár let staré že:) ), kde jste vynaložila značné úsilí nalíčit se (hódně) a nakroucením ksichtíku maskovat povislé kontury a povícero bradiček, soudím, že vám není tak úplně jedno jak vás okolí vnímá. Podle mě vy, paní F., těm hezčím a mladším nebo lépe udržovaným ženám  závidíte. A to vydatně. Mladší nebudete, ale s tou nadváhou a mizernou péčí o pleť a vlasy byste něco dělat mohla a měla. Lenost není zrovna žádoucí vlastnost. Takže příště namísto mlácení do klávesnice za doprovodu kafíček a buchet, vyražte třeba na kolo (a pak ke kadeřnici).Hezký den. 

0 0
možnosti

Hana F.

31. 3. 2011 12:57
Přiblblost reklam

Článek měl s humorným nadhledem ukázat přiblblost reklam, které dělají z žen přiblblé dokonalé slepice dle módních trendů. Spousta čtenářů to pochopila, ovšem že  někteří čtenáři tu  budou předvádět, jak mají mozky zmasírované módními trendy, to jsem nečekala.

Jejich zkratkovité myšlení  se pohybuje jen ve dvou rovinách: Módní trend je štíhlá, což se pro ně rovná krásná a nic jiného neexistuje. Není-li žena štíhlá a nechová se podle reklamy, musí být tlustá upocená, zakyslá, neschopná se postarat o rodinu a nepečuje o sebe – nic jiného mezitím neexistuje.

Normálně uvažující čtenář se článku zasměje a neřeší to, řeší to jen ti, které ty reklamy berou vážně a článek jim šlápl na kuří oko, tak mají potřebu shazovat ty, kteří se nenechají mediálně masírovat a nejsou otroky módních trendů.

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

31. 3. 2011 15:10
Re: Přiblblost reklam

To hrubě zkreslujete;-) Normální je nebýt tlustá. Lidé v reklamách jsou spíše nezdravé vychrtliny sloužící jako ramínka na výstřední modely přihřátých leč nápaditých návrhářů.

Normální je tudíž nebýt obézní a být v přiměřené fyzické kondici nejen v 20 (a dnes s tím mají problém dokonce i mladší!!), ale i v 30, 40, 50 či ještě vyšším věku.

Když jdu na bazén redukovat "pivas" potkávám i 70 leté důchodce jak si udržují kondičku! To není nic o vyblbnutí reklamou, to je o zdraví ale i dobrém pocitu.

Jako letitý gaučový povaleč a pivní průzkumník potvrzuji slova těch, co mi tvrdili, že když se začnu hýbat, budu se cítit mnohem lépe. POTVRZUJI.;-D

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

30. 3. 2011 10:23
taky nejsem ideální žena

...ale ta moje o sebe dbá, umí se postarat výborně o děti i o domácnost. Já svým dílem také. A "trendy" pár dle magazínů určitě nejsme....já své pivní břicho schazuju plaváním a posilovnou....ona zumbou. Domácnost je celkem vzorně (nikoli však přehnaně až úchylně) uklizená, čistá a fungující. Vařit umíme oba.

Shrnul bych to spíš takhle: dinstancování se od bárbín v magazínech je někdy vděčný zdroj alibismu pro vlastní selhání.;-)

p.s. neříkám to ve zlém

0 0
možnosti

mikado12

30. 3. 2011 10:24
Re: taky nejsem ideální žena

R^R^

0 0
možnosti

Bouše

30. 3. 2011 10:03
Já taky ne ...

To byl jen žert. Jsem muž, takže používám všechny lehké vůně Old spice. ;-D

0 0
možnosti

bathed

30. 3. 2011 9:04
A?

Nějaká pointa by nebyla? .... to co popisujete (myslím tím TY co popisujete) mi přijde stejně hloupé jako o tom psát....

0 0
možnosti

lu1

30. 3. 2011 9:01
Evidentně to řešíte,

paní Formánková, když jste schopna o tom napsat celý článek ;-) Já třeba řeším, jak vypadám, protože se chci cítit dobře, což bych jako zanedbaná upocená obtloustlá ženská nemohla...

0 0
možnosti

Šach.mat

30. 3. 2011 20:54
Re: Evidentně to řešíte,

:-)R^

0 0
možnosti

jjencek

30. 3. 2011 8:16
Muž i žena by se měli v mezích možností snažit,

aby vypadali dobře, v každém věku. Nikdy bych nikomu nevyčítal vrásky, pleš, malá prsa, velká prsa, ale když je někdo díky špatné životosprávě tlustý jako prase, tak je mi to odporné. A jak tak koukám na vaši fotku, vážená, je vidět, že to neřešíte. Tak se tím alespoň nechlubte a nedělejte z nouze ctnost.

0 0
možnosti

Alekks ban

30. 3. 2011 8:32
Re: Muž i žena by se měli v mezích možností snažit,

R^

0 0
možnosti

Pepan A2

30. 3. 2011 7:10
Taky nejsem ideální žena.

A neřeším to.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka