Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miloušek

24. 4. 2009 13:08
prachy nikdy nejsou zadarmo

Myslím, že každý (včetně Krause či Dejdara) má možnost se svobodně rozhodnout co bude dělat. Když pude do pekáren, bude špinavý od mouky, když k horníkům tak od uhlí a když se dá na "šoubyznys" musí počítat s tím že na něj spadne jiná špína. A on se nesmí ušpinit, anebo se sám musí od té špíny osprchovat. Nedokáže li to, tak musí stejně jako špatně umytý havíř, snášet pošklebky lidí. Nebo mezi ně nechodit. Svou "špínu" má každá profese a každá se s ní musí vyrovnat sama. "Umělci" by byli nejraději kdyby je oprašoval celý národ a za jejich "umění" jim všichni platili, bez toho jestli je zajímá či baví. Na placení už mají zákony a pofiderné instituce typu OSA. Teď ještě honem zákony na oprašování a ochranu před špínou. Ta jejich špína si to zaslouží víc než jiná.

0 0
možnosti

Mark25

26. 4. 2009 13:41
Re: prachy nikdy nejsou zadarmo

nevidim jediny duvod proc by clovek ktery se rozhodne bavit lidi (jakkoliv) mel pocitat s tim ze z jeho jmena nekdo udela hnuj jen proto aby prodal par ubohych platku ... to co jste napsal je dogma sirene obvykle prave distributory techto platku ale neni logicke, v podstate je to nesmysl

0 0
možnosti

Mark25

26. 4. 2009 13:43
Re: prachy nikdy nejsou zadarmo

bulvar se takto muze vrhnout na kohokoliv jen trochu znamejsiho ... herce, moderatory, zpevaky, zname podnikatele politiky, a kdyz na to prijde udelaji hnuj klidne i ze jmena projektanta knihovny ... je jim to fuk.

0 0
možnosti

Franfišek Dobrota

27. 4. 2009 9:06
Re: prachy nikdy nejsou zadarmo

Dobrá. Tak já teď tady klidně napíši "Miloušek je buzna!!!!!!!!!!!!!!". A teď si vem, že jsi mediálně známý - i kdyby jsi buzík nebyl, stejně už ty pochybnosti nikdo neodpáře... A je horník mediálně známý??? Není.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka