Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

BlackBox

5. 9. 2008 13:40
Paní Formánková

Snažím se stále pochopit vaš názory a to, co vá vedlo k tomu napsat tento článek. Snažím se také o férovou a slušnou diskusi, takže si odpusťme ty narážky o peskovaní ale reagujme na daný příspěvek a zachovejme chladnou hlavu, ano? Máte tam ode mě další argumenty a těším se na vaše reakce.

0 0
možnosti

Hana F.

6. 9. 2008 11:49
Re: Paní Formánková

A nebylo by lepší vynechat to peskování?

Já vás v něčem chápu, ale v něčem ne.

Možná je to jen nedorozumění.

V něčem se asi shodneme, v něčem ne, tak si necháme každý svůj názor a jdeme dál.  Takhle to vidím já.

0 0
možnosti

flame

4. 9. 2008 13:35
Bylo chybou,

dlubnout si pouze do technopárty, v našem státě se totiž porušuje kde co.Já vím, řeknete..nemůžeme jedním omlouvat druhé.Ale řekněte mi, jak by jste organizovala koncert byť povolený, jedno jestli techno,rock,folk,tašku s Evou a Vaškem, který by nikoho nerušil, kromě toho samozřejmě, že by jste všechny nacpala do zvukotěsné haly.;-) Všude je přeci fauna, chráněná či nechráněná...mě osobně je líto i té nechráněné...Mám se cítit provinile,když půjdu na koncert, který budu sdílet s dalšími posluchači a bude to pro mne osobně větší zážitek, než když se budu někde o samotě kymácet se sluchátkama na boltcích.Všude je přeci fauna, chráněná či nechráněná...mě osobně je líto i té nechráněné.Ale řešení,kde je řešení..zatím se tady akorát napadá jedna či druhá strana..........bohužel to ukazuje na jedno, že se k ničemu nikdy nedobereme.

0 0
možnosti

flame

4. 9. 2008 13:36
Re: Bylo chybou,

omlouvám se za opakovanou větu...;-)

0 0
možnosti

BlackBox

3. 9. 2008 20:54
Paní Formánková

Přečtěte si znova jak reakce mé tak reakce většiny zde přispívajících. Myslím že i ta příroda je daleko tolerantnější a dávno už zapomněla na něco, co vy doteď nedokážete skousnout. :(

0 0
možnosti

Hana F.

4. 9. 2008 12:42
Re: Paní Formánková

To  je vážně úsměvné, když někdo kdo obhajuje porušování zákonů se ohání tolerancí a přitom není ochoten tolerovat základní práva ostatních.

Demokracie nespočívá v tom, že budete vyžadovat toleranci v porušování zákonů, ale že vy budete toleratní vůči druhým respektováním jejich práv.

Vy jste se té přírody ptal?

Asi těžko, ale můžete se na to zeptat odborníků zoologů, ty vám tu tolernaci přírody objasní.

Sám nedokážete skousnout ani dodržování zákona a druhým byste tu chtěl kázat? To snad ne:-)  

0 0
možnosti

Pan_Ptakopysk

3. 9. 2008 16:59
Přerazit žebra, tak na tu holotu!

Jsou lidé, kteří se domnívají, že kvůli trošce hluku či vstupu na cizí, ovšem veřejně přístupný pozemek, je na místě tvrdý policejní zásah. Jak takový zásah vypadá, to už víme - přerazit 14-leté holce obuškem žebra a prorazit plíce, to je jen jeden z příkladů "razantního postupu" policie proti technoparty. Ať jdo všichni tihle mravokárci, mezi něž řadím autorku článku, do háje.

0 0
možnosti

Hana F.

4. 9. 2008 12:34
Re: Přerazit žebra, tak na tu holotu!

To je fakt dobrej fór ta troška hluku;-D

No jasně, at jdou do háje všichni, kteří volají po dodržování zákonů, at žije anarchie.

0 0
možnosti

s-s-in

3. 9. 2008 16:06
souhlasím s iruka

problém je v tom že obtěžuje techno, ne hudba ne hluk tady jde přesně o to že ti mladí  jsou jiní, nepamatuju si že by si někdo stěžoval na pouť na vesnici neba třeba na Mělnické vinobraní (a to je obsazené celé historické centrum od rána do noci jsou na náměstí koncerty) ale v médiích nic... to není o hluku nebo o CHKO je to o technu... bohužel neustálá masáž ze strany médií (Nova vede na plné čáře) udělala z techna něco nežádoucího, špatného a téměř nelegálního...

0 0
možnosti

Hana F.

4. 9. 2008 12:30
Re: souhlasím s iruka

Problém je v tom, že stále sem podsouváte něco, co nikdo nenapsal, tedy mediální obraz.

A další problém je v tom, že ty koncerty bývají legální,  a  jsou uspořádány pro zábavu většiny.

A když jsme u toho, tahle technoparty byla  nelegální, když nebyla povolena úřady. Takže ten  mediální  nelegální obraz si vytváří technaři tímto přístupem sami.

0 0
možnosti

iruka

3. 9. 2008 9:52
Blog pln prázdna

Milá bloggerko, opravdu Vás lituju za Váš omezenej, médiama tříbenej rozhled. Nemá cenu psát ani žádný argumenty, gro bylo již napsáno (např. s-s-in, BlackBox, Martin_v_81,..), bohužel Vaše napadání odlišných názorů neustálým poukazováním na anarchii (= jakýkoliv neperzekuující přístup k věci, se kterým nesouhlasíte) odradí diskutovat kohokoliv, kdo není takovým Novou a spol. naočkovaným demagogem, jakým jsete Vy... RvRv

0 0
možnosti

iruka

3. 9. 2008 9:48
Blog pln prázdna

Milá bloggerko, opravdu Vás lituju za Váš omezenej, médiama tříbenej rozhled. Nemá cenu psát ani žádný argumenty, gro bylo již napsáno (např. s-s-in, BlackBox, Martin_v_81,..), bohužel Vaše napadání odlišných názorů neustálým poukazováním na anarchii (= jakýkoliv neperzekuující přístup k věci, se kterým nesouhlasíte) odradí diskutovat kohokoliv, kdo není takovým Novou a spol. naočkovaným demagogem, jakým jsete Vy... RvRv

0 0
možnosti

Hana F.

3. 9. 2008 11:52
Re: Blog pln prázdna

Možná kdybste si lépa přečetl diskuzi, tak byste mě nemusel litovat. Zjistil byste, že s-s-sin uznal, .že jeho výtka byla out a mohl jste si ušetřit zbytečnou dvojitou reakci o ničem.

 

 A ten argument, že někoho napadám se vám taky nepovedl.  Je to otřepaný alibismus proti  nesporným argumentům, kteří používají lidé, kteří si nechtějí připustit pravdu.

Povýšenost s jakou dáváte najevo, že většina diskutujiích jsou naočkovaní demagogové, je klasickým příkladem postoje:, když dojdou argumenty, všichni, kteří se mnou nesouhlasí jsou  blbci a já jsem ten jedinej chytrej.;-D

0 0
možnosti

tim340

2. 9. 2008 12:02
?

pokud lze demokracii presne charakterizovat slovy "Moje svoboda končí tam, kde začíná ta tvá", pak zadnou demokracii nemame. Moji svobodu totiz omezuje nas stat samotny. Rika mi totiz kterym socialum musim prispivat a kterym ne - rika mi, komu mam dat 50% sveho platu. Mame tu socialni demokracii a ta nema s demokracii (kromne stejneho slova v nazvu) nic spolecneho. Cili shrnuto - urcite vrstvy nasi spolecnosti jsou zakonem nadrazene, prestoze v ustave se tvrdi neco o stejnych pravech a povinnostech.

0 0
možnosti

Hana F.

3. 9. 2008 11:40
Re: ?

Já si spíš myslím, že vy nevíte, co je to demokracie. Demokracie je především o dodržování zákonů, o sociální solidaritě. Nikoliv o prosazování svého já a bezohlednosti.

 U nás ale bohužel nefunguje, tak jak by měla, proto jsou tu ti  nadřazení.

0 0
možnosti

rychlošípák

2. 9. 2008 11:07
Vážená..

..paní (slečno) Formánková. Článek jsem si pečlivě přečetl a s jeho obsahem bezvýhadně souhlasím.. Bohužel mám pocit, že u nás v ČR sobeckost nad ohleduplností vítězí na plné čáře a to je ten největší problém. "Já se bavím, já si kouřím, nemluvte mi do toho a hlavně mi nesahejte na má práva. Pokud se Vám to nelíbí, odstěhujte se, nechoďte tam kde se kouří a pod." To jsou hlavní argumenty sobců.. Co se týče nechození tam, kde se kouří, to ještě jde (někdy), ovšem odstěhovat se na 3 dny a více  někam kvůli zábavě druhých je opravdu těžko realizovatelné a hlavně proč taky, že??  Zaplatí mi snad organizátor ubytování v termínu technopárty náhradní ubytování??  Zatím je to v naší společnosti nastaveno tak, že sobci vyhrávají a jak to tak vidím u našich politiků (ze všech stran), kteří nás vedou k lepším zítřkům, ještě dlouho to tak bude!!

0 0
možnosti

Hana F.

3. 9. 2008 11:36
Re: Vážená..

Díky za Váš příspěvek. Vystihl jste ot zcela přesně!!!! Lidé si demokraciic pletou  s narchií, protože to vyhvuje jejich bezohlednému sobectví.  Omezují tak práva druhých a ještě se domnívají ,že právem.R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka