Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

8. 6. 2008 13:40
Chce to zachovat hlavu

Pánové, nenechte se zneklidnit, některé ženy štěkají, avšak karavana táhne dál. Naopak, využijte příležitosti. Některé manželky (obvykle hysterického ražení) se náhle začnou razantně dožadovat sexu s podtextem "jak si to dovoluješ dávat přednost fotbalu?". Neváhejte a podvolte se (teda pokud vás ta vaše už úplně neotrávila), obvykle půjde o sex kvalitní (jó, jak jde o konkurenci, dokáží se vybičovat i frigidky). Fotbal za nějaký rok zase bude, ale jak to bude s vašimi silami, toť otázka. Proto ať žije EURO!!

HaF, jinak opět dobrý. Díky.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 6. 2008 13:43
Re: Chce to zachovat hlavu

.-)))))))))))))) Skvělá rada.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

7. 6. 2008 20:34
sport, jídlo, sex a tanec

jsou věci, které děláme. když mám hlad, nepustím si v televizi přímý přenos z restaurace.

0 0
možnosti
MS

palcerik

7. 6. 2008 16:23
Ale ale

Já si pěkně sednu vedle manžela na geuč a budu s  ním koukat. Nebo on se mnou? ;-DOn si dá nejspíš pivo, já vzhledem k těhotenství ne, ale reprezentační dres budeme mít oba.;-)R^[>-]

0 0
možnosti
JJ

kokr57

7. 6. 2008 10:46
vážení....

tyhle zobecňující články vytvářející z individualit "typizované" stádo,či-li např "chlap" musí fandit fotbalu,koukat na televizi,pít pivo,hrabat se v autě a žena chudák,neví co si počne, i když pominu určitý nadhled, tak ta stádnost z tohoto názoru vyplývající, mne vadí. Milá, zlatá, tak se zabav sama, kup si druhou televizi nebo si najdi netypizovaného chlapa.Třeba mne,představ si, že mne fotbal zajímá,ale nesedím u televize a nepiji pivo,okouzlen prací či vnadami ženy,dám před fotbalem jistě přednost ženě a práci,nejezdím autem, o to víc jsem doma, si představ,ale přitom i v době nějakého šampionátu dám přednost třeba dobrému kinu,přitom jsem ultra fan Slavie. A už vidím, jak ty mi řekneš,to je mne moc komplikovaný,to já radši budu vzdychat nad tím mým typizovaným taťkou.Takže co, ME ve fotbale, nic,navíc si od něj můžeš, myslím od svého taťky, odpočinout. Lidé jsou individuality.Typizované a konformní zboží je ale jistota,viď? Tak nebul,a snaž se zamyslet nebo to nech plavat.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

7. 6. 2008 14:00
Re: vážení....

Milý zlatý, vadí Ti typizování a sám se ho dopouštíš. Četl jsi někde povzdechové články žen, kterým fotbal nic neříká a můj článek jsi automaticky zařadil mezi ně. 

A tak Ti uniklo, že já v článku nevzdychám, naopak si dělám srandu z upoutávek a radím ženám, jak se mají sami zabavit a muže nerušit.

 A můj  Taťka taky není typizovaný, protože fotbal sice sleduje, ale pivo u toho nelemcá a fobalistům do toho nekecá. A navíc já ten fotbal sleduju s ním. :-)

Takže milý zlatý nech si svý vize a buď pořádně čti nebo aspoň nedávej rady někomu , kdo je nepotřebuje a naopak stejné rady dává ostatním.

Pa brouku, tak dneska v 17.10 to začíná.

0 0
možnosti
PZ

Mirco1

7. 6. 2008 3:58
Sám osobně fotbal nesleduji...

... a jeho pravidlům jsem nikdy neporozuměl, ale když tu vidím všechny ty obligátní vtipné i rádobyvtipné ženské články vzdychající nad "tím chlapským šílenstvím", tak bych jim doporučil, aby se zamyslely až příště budou vládnout televizí i jejím širším okolím při sledování dalšího dílu romantického seriálu xxxxx. Protože u Eura aspoň máte tu výhodu, že přesně víte kdy to "šílenství" skončí a že to bude za pár týdnů.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

7. 6. 2008 9:09
Re: Sám osobně fotbal nesleduji...

Prosím Vás a kde já v tom článku vzdychám?

Jinak s tou výhodou souhlasím, protože ty nekonečné seriály jsou stejné šílenství zrovna tak jako super star a relity show atd.

0 0
možnosti
AH

alex hart

7. 6. 2008 0:02
Rozdíl mezi pornem a skutečným sexem

je prakticky stejný jako rozdíl mezi sledováním sportovního televizního přenosu a aktivním provozováním sportu.

Takže to, že někdo prostě nesleduje přenosy fobalu ještě přeci neznamená, že nedělá sport. Což je podle mne tedy rozhodně lepší než jen čumět při pivu do bedny a jako pako řvát góóóóóól.

 

0 0
možnosti
HF

Hana F.

7. 6. 2008 9:06
Re: Rozdíl mezi pornem a skutečným sexem

Velice trefné přirovnání :-)

0 0
možnosti
JJ

Yurek

6. 6. 2008 23:14
Jsem divnej

Mě fotbal naprosto míjí...

0 0
možnosti
HF

Hana F.

7. 6. 2008 9:04
Re: Jsem divnej

Nejste divnej, jste jinej :-)

0 0
možnosti
JJ

prudil_1

6. 6. 2008 21:25
Krásná otázka :-)

Odpověď jednoduchá. Moje láska se bude dívat se mnou. Fotbal má ráda a dokonce mu rozumí R^

No a pro ty "nepřizpůsobivé" může být útočištěm například kuchyně. Jak známo, při fotbalu je hlad a žízeň ;-D

0 0
možnosti
HF

Hana F.

7. 6. 2008 9:04
Re: Krásná otázka :-)

Ano a v kuchyni má být druhá televize, pro ty, co fotbal nemusí. :-)

0 0
možnosti
JV

Jay Vandermark

6. 6. 2008 19:56
Sport

Celkem s Vámi souhlasím, ovšem něco podobného (jako je honění se za kulatým nesmyslem) se dá říci i o baskettballu, apod. Já jsem kdysi fotbalem žil, nemohl jsem propásnout jediný zápas, ale v poslední době se mi nejen fotbal znechutil díky tomu, co tam někteří hráči předvádějí (např. po sobě plivou). Takže dnes kdybych si mohl vybrat např. mezi sexem s přítelkyní a sledováním fotbalu, jednoznačně vypínám TV.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

7. 6. 2008 9:03
Re: Sport

:-) Ano je fakt ,že sport už přestává být sportem a stává se byznysem, kde jde o prachy a podle toho se taky hráči chovají.

0 0
možnosti
RR

Rostratus

6. 6. 2008 19:14
No znám povedenou dvojku

kde je to přesně naopak. Ženská doma ječí v tranzu u televize nejen při fotbale ale při jakémkoliv sportu, zatímco její starej se zavírá kroutíc hlavou vedle v ložnici k počítači. Jinak se vcelku tolerujou. Pro mě jako chlapa je osobně nejen nepochopitelná většina sportů, spec. fotbal za kterým vidím jen prachy, doping a špínu ale zrovnatak jak někdo dole poznamenal i ty ženský záležitosti jako jsou ty stupidní mnohadílové seriály které jsem nucen díky své ženě vnímat byť vzdáleně. A nuceně tak sledovat další špínu která v seriálech převažuje. Kdo je větší šmejd, kariérista, kdo koho nejlíp přečůral, kdo s kym zrovna chrápe atd. Jsem normální když se vydržím dívat pouze na zprávy, publicistiku, dokumenty a sem tam nějaký lepší film?  Nebo je to prostě trend a jsem jaksi OUT ?:-)

0 0
možnosti
AH

alex hart

6. 6. 2008 23:56
Re: No znám povedenou dvojku

Je to trend a jste prostě out, ale budiž Vám útěchou, že já jsem na tom stejně jako Vy. Ale když už jsme dva a prohlásíme se za normální, třeba ve své věkové kategorii, tak by se pak mělo říci, že normální není, že televize má několik desítek programů, ale stane se, že někdy ani jeden není ke koukání...

Možná je to ale tím, že my bychom chtěli, aby televize nevysílala úplné blbosti a nevymývala jen lidem mozky. Oostatní si ale zase tolik nestěžují... ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka