Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rik_killer

27. 5. 2008 7:48
neplatí

Milá autorko možná tak ještě před 5ti lety by Váš článek platil. Ale dnes jste mimo mísu. Pohybuji se po různých koutech a není rozdíl, když jedu autobusem z předměstí Birminghamu s dělníky, nebo když jedu jinou linkou s bankovními úředníky. Pach je úplně stejný a je jedno jestli v Německu, Anglii nebo někde jinde, kde považujete za "západ". Náš (generace dnešních třicátníků) dnešní styl života se od toho pro Vás na západě skoro neliší. Rozhodně se tedy nedá paušalizovat, že naše MHD smrdí a ta na západě nikoli.

0 0
možnosti

Hana F.

27. 5. 2008 12:31
Re: neplatí

Milý cestovali,

možná jste s Vašimi zkušenostmi mimo mísu vy :-)  Máte pravdu generace dnešních třicátníků je už vycvičená v používání deodorantů, ale nesmíte paušalizovat, ono to totiž neznamená, že všichni třicátníci používají deodoranty. Stačí jeden štiplavě zapachající třícátník v tramvaji a cizinci už křičí, že Češi smrdí. :-)

Ono  totoiž neplatí ,že Vaše zkušenost platí všude :-)

0 0
možnosti

rik_killer

27. 5. 2008 15:05
Re: Re: neplatí

:) Milá autorko, nepovyšuji se, že jsem cestovatel. Já to myslel tak, že i ten anglický autobus s dělníky z předměstí nesmrdí o nic míň, než ten náš. A linka k bankovní čtvrti smrdí jako "ruská voňavka". Chtěl jsem jen říci, že dnes už je to opravdu jedno, jestli jedete metrem v Londýně nebo Praze či Paříži. Obchodní domy jsou uvnitř už také úplně stejné jako u nás a když vystoupíte na nějakém evropském letišti nevíte, jestli je to Londýn, Praha, ........

0 0
možnosti

Hana F.

28. 5. 2008 18:10
Re: Re: Re: neplatí

Milý riku já to nemyslela tak, že byste se povyšoval :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka