Proč Lucie Bílá nemůže sehnat chlapa

5. 09. 2008 9:15:00
Lucie Bílá rozchodem s Václavem Noidem Bártou se opět stala hlavní bulvární hvězdou. Jejich manželství bylo pro média časovanou bombou a nedočkavě číhala, kdy vybouchne. A jelikož soukromý život Lucie se díky bulváru stal veřejnou záležitostí, k čemuž přispěla i sama svými vyjádřeními v médiích, je její příběh přímo učebnicovou ukázkou problému: proč nemůže dominantní a temperamentní žena sehnat toho pravého na celý život.

Monika Micková

Proč Lucie neuspěla?

Když neuspěla u věkově přiměřených mužů, přišla na řadu starší věková kategorie P. Kratochvíl - zralý muž, který by mohl dominantní temperamentní Lucii ustát. V té době prohlásila, že je to ten pravý ořechový, jelikož předtím dělala chybu, když své partnery rozmazlovala dárky, on konečně rozmazluje ji.

Ale nebyl, přestože s ním měla Lucie syna, raději dal přednost Miss Československa P. Baburkové se smyslem pro rodinný život místo budování kariéry. A dokonce se kvůli ní konečně rozvedl a vzal si ji, čehož se Lucii dosáhnout nepodařilo.

Proto reagovala truc svatbou s pozounistou Stanislavem Penkem, který se vedle ní na chvíli zviditelnil a po půl roce zcela logicky následoval rozvod.

Když ani starší věková kategorie neobstála, přišla na řadu poslední možnost - mladší muž - Václav Noid Bárta. A zdálo se, že konečně našla toho pravého. Ano mladší muž, jemuž lichotí, že zaujal starší ženu a celebritu k tomu, unesl nejen její dominanci, ale i její temperament. Jenomže do té doby, než dozrál do věku, kdy už nechce být drahými dárky rozmalovaným dítětem, jehož někdo vodí za ručičku a stane se z něj chlap s ochranářskými ambicemi, který chce rozhodovat sám. Pak se dostává do fáze, kdy má pocit, že jí nemá co nabídnout, protože ona vydělává, ona se stará, tedy přebírá mužskou roli. Vedle takových žen se pak muži cítí nepotřební.

Lucie se opět dopustila stejné chyby. Rozmalovala svého drahouška drahými dárky. Kupovala si jeho lásku stejně, jako to dělají starší muži, když si pořídí mladou ženu.

Problém, s nímž se potýká Lucie, řeší více dominantních žen a nejen celebrit. Samozřejmě záleží také na individuálních vlastnostech každé dominantky. Některé žijí i v dlouhodobě spokojeném vztahu, aniž by se jejich partner cítil nepotřebný či ponížený.

Když chce vládnou, ať si najde nějakého podpantofláka, nabízí se snadné řešení.

Jenomže podpantoflák - domácí puťka některým neimponuje i silná žena touží po silném muži – ochranáři, ale po čase narazí kosa na kámen - kdo se komu a v čem podřídí. Pro soutěživé a bojovné Amazonky je silný muž přímo výzvou.

Podpantoflák je vítanou kořistí pro dominantní hysterky. Jemu hysterka vymaže mozek a ovládne ho zcela tak mazaně, že on si přitom připadá důležitý a potřebný.

Jak najít muže, který ustojí dominantní ženu?

Problém by mohl vězet ve způsobu lovu. Dominantní ženy loví samy. Tedy muž si nevybere ji, ale ona jeho. Muž tak podlehne jejím svodům, nikoli proto, že by se sám pro ni rozhodl, ale prostě jen využije její sexuální nabídky, což pro něj neznamená žádný srdeční závazek.

Jedinou nadějí je muž, který ví, co chce a vybírá sám. Což znamená, že sexuální výzvu ženy dokáže odmítnout, když oni nestojí. Jedině muž, jenž si sám dominantní ženu vybere, je nadějí, že ji i ustojí, protože mu její dominance nějakým způsobem vyhovuje.

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

http://formankova.blog.idnes.cz/c/35716/Zachodova-stetka-do-vaginy-nepatri.html

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta

http://formankova.blog.idnes.cz/c/12270/Vem-si-me-aneb-jak-slepice-bojuji-kohouta.html#t2

Autor: Hana Formánková | pátek 5.9.2008 9:15 | karma článku: 36.82 | přečteno: 21084x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 13.87 | Přečteno: 302 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 13.09 | Přečteno: 168 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.46 | Přečteno: 147 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 15.56 | Přečteno: 216 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 14.88 | Přečteno: 391 |
Počet článků 409 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3888

Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...